Boli sme na chate cez sviatky ja,moja kočka/20/,ja/36/ a jej rodičia,otec/45/a mama/37/.Prebiehali zakladné pripravy od stromčeka,drevo do krbu narubať a nanosiť som si vzal ja na starosť,buduca svokra varila s dcerou-mojou kočkou. Svokor odprataval listie a pripravoval podkrovie na spanie. Bolo treba isť na nákup do obchodu krížom cez les a tak šli svokor s dcerou-mojou kočkou.Po ich odchode svokra navrhla poharik na zahriatie a stalo sa to,čo som si ani nepomyslel. Doslova mi spravila kompletku/vojela ma/ od fajky až po sex bez ochrany naplno a dodala..neboj beriem antikoncepciu!Viem,že je o rok staršia odomňa,moc pekná a zachovalá.Priatelia mi zo srandy hovoria,že môžeš i svokru fikať,veď je to Tvoj ročník!Po príchode svokra s Evkou/moja kočka/som bol celý nesvoj..no svokra bola rozjarená a zvrtala sa v kuchynke a sem tam mrkla na mňa očkom!Navyše Evka mala kluče od jednej chaty a chcela sex do večere.lebo tam sa to nedalo..zvládol som to,no mám z toho zly pocit...zaťažilo mi to myseľ.
Neviem,či to mám povedať jej a svokrovi,alebo mlčať a prípadne vypomôcť i svokre...bojim sa aby nezačala úpodrývať...
Všetko,čo píšem je čistá pravda a udialo sa to v tieto sviatky.
Sex na chate
no ty si musel byt mocne sfetovany ked si pisal tuto poviedku ;-)...a tvoja svokra porodila tvoju kocku v sedemnastich......... no tu je az prilis vela neuveritelnych nahod........skus si ist rucne ulavit ....
Mal ju poriadne vykefovať, keď mu nastrčila.
Mal ju poriadne vykefovať, keď mu nastrčila.
Je tu ešte možnosť svokru odstaviť nadobro.V takom lese sa ľudia strácajú to je úplne normálne a tebe ostane iba nikomu nič nehovoriť.
blondula.
Ten medveď musel byť riadne ožraty...aspoň si mala pstruha,nejake tie hriby na polievku ..to bych bral!!!
no jasneeee !!!!! a mna ogrcal medved ked som bola po vodu v studienke :DDDDDD
ak to myslis vazne,tak co...mas vyhodu,mas mladu frajerku a aj peknu svokru rovesnicku !! ked nebude chciet jedna,druha urcite nie nepovie !! ... inak si riadny blb,s neverou nemas ziadny problem a takych chlapov by som zavesila za gule do mrazu !!! :D
ziram........
nerozumiem, ako je mozne,ze medzi tym ako ta vojela sa nenaslo 10 sekund,aby si stihol reagovat.... lebo si to chcel aj ty,vsak....
na tvojom mieste ukoncim vztah s kockou.... lebo by sa skoncil ta-ci tak... jej matka ta casom moze vydierat...ale divim sa aj jej, fakt nema rada svoju dceru, uz len preto,ze dopusti,aby dalej chodila s nevernikom...
je to od teba slachetne...ze ti to zatazilo aspon mysel...
dojde sa na to len ked to priznaju obaja...na tuto temu tu uz toho bolo strasne vela popisaneho....nic nehovor....tym,ze sa priznas sa ulavi len tvojej mysli..
ja som prekvapena kolko z vas na tomto fore je zastancami neveri a nic nehovorenia.
podla mna ze to uz je jedno.skor ci neskor to aj tak zisti zi uz svokor alebo priatelka a ver mi posral si viac ako jeden vztah-a to medzi tebou a nou,medzi svokrom a svokrou ale hlavne medzi matkou a dcerou.ale matke to bolo ocividne jedno a ta dceru nema asi ani trochu rada.
a v podstate lutujem hlavne tvoju priatelku lebo mat takeho skazeneho priatela a tak skazenu matku je fakt na zaplakanie.ale uvedom si ze sam sebe ublizujes hlavne.len si predstav ako sa ludia budu na teba pozerat ked sa na to dojde.a ver mi ze sa na to dojde.