Donedavna som zila ako bezni studenti. Pred par mesiacmi som sa dala dokopy s uspesnym muzoma odvtedy sa mi kamaratky otacaju chrbtom. Problem je, ze ani predtym som nikdy nemala vela kamaratiek no teraz prichdzam aj o to malo. Dve baby, ktore mam uprimne rada ma Ohovaraju, ze som sa zmenila a ze som na peniaze aj ked sami boli pri mojom zoznameni s nim pritomne a dokonca jedna z nich ho balila !! Ja som ho ani nebalila.... S priatelom vela cestujeme no na par ciest smeich dokonca vzali so sebou aby sme sa spolu zabavili... Priatel im zaplatil luxusne ubytko a komplet vsetko co sme tam jedli aj kde sme boli.... Teraz pred par dnami som jednej z nich povedala, ze s Nim idem na nejaky cas do Usa a odvtedy mi ani jedna z nich nedviha.... Co mam robit? Trapi ma to.....Ako im mam dokazat, ze mi na nich zalezi , ze ich mam rada atd.? Nesmiem nikde bez nich ist alebo co ?:( Nemam pocit, ze by som sa zmenila, len zijem iny sposob zivota... A tie dve \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"kozy \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" by to mohli zazivat tiez.. :((((
Ako nestratit kamosky ?
pravy huhu: kazdy clovek zavidi do istej miery, len ta miera je rozlicna
niekto zavidi z casu na cas a vie to rychlo predychat, iny zavidi uplne kazdu blbost a zoziera sa tym, nech je to akakolvek malickost
zo svojej skusenosti viem, ze najmenej zavidia ludia, ktori su vnutorne vyrovnani a poznaju cenu prace a snahy, ktori si vela odmakali sami
Maoam,
hmm, asi mas pravdu. Ale vsetci ludia su taki. Zavist maju vo svojej podstate.
pravy huhu :-DDDD
no jasne...
je to tak, ze tym, ze bola taka naivna a dobrosrdecna a vzala ich na par vyletov a chcela im dopriat, aby si aj ony uzili (ona je ta skutocna kamaratka, nie tie dve zmije), ony dve VIDELI co ma ona teraz za zivot, ake ma moznosti, ze ma priatela, ktory je lepsie situovany a to, ze ma moznost ist na cas do USA bol uz pre ne vrchol
pravda je taka, ze jej to nedopraju a zoziera ich zavist
to je vsetko
YasminELLA uzi si to a prajem ti vela krasnych chvil v USA :-)))
Podla mna sa na teba hnevaju lebo nie si rovnocenna so svojim partnerom a nechas sa nim vydrziavat. Skus teraz pre zmenu setrit ty a pozyvat priatela len na take akcie, ktore mozes ty zaplatit.
ach, to je cista zavist a ziarlivost, vies ako, velmi rady by boli na tvojom mieste ;-)
spoznala si pravu tvar mnohych zien
nemozu ta uz ani vystat, lebo mas to, co by ony chceli mat, ale nemaju
Nenechaj sa od nich citovo vydierat, ak by boli kamosky tak by ti to dopriali, ak si s nim stastna.... Nechaj to tak, mozno sa odrazia, a ak nie, nie su to dobre kamosky a kasli na ne... Mozno len ziarlia, ze si ho zbalila ty, ze si spokojna a mas take moznosti... Ak ta tO moc trapi, napis im list, mail, sms ako to citis a vidis ty, uvidis mozno odpisu a zistis co im naozaj vadi...