Zaujima ma to, ci sa do da este nejako zaplatat po novom roku, ma napadlo, ze som nebola :( dost skoro, co robit, aby sa cely pripadny zakrok nemusel platit? ci to je uz nezvratne, ze to capne do karty? aku mate skusenost? dakujem
Neurobena preventivka u zubara da sa to napravit?
Podla mna aj tak platime vsetko:DDD Tie poistovne prd preplacaju.
Preco nejestvuje nejake pripoistenie. Furt mysliet na to, ze sa u zubara plati. Na nervy! A oni ryzuju jak v zlatej bani. Kazdy den takych patsto eur, dobry business. A ze na materialy, ze ake su drahe, prd su drahe. Na co tie zuby liecia. Nech to vyvrtaju a hned nech tam daju plombu. Blbost to cele liecenie.
Pokiaľ ti nespravila počas roka preventívnu prehliadku v budúcom roku si budeš musieť v plnej čiastke zaplatiť ošetrenie. Dodatočne ti to už nespraví. Aspoň ja som tak dopadla predminulý rok.
lili - ked ti robila zuby, mozno tam pridala aj preventivku, moja tak zvykne
J111 - zatial nemam co zavidiet, ja som rok vobec u zubarky nebola, lebo som nepotrebovala :)
uz len dufat, ze nebudem potrebovat a ked tak sa dohodneme
ja som bola u zubarky, no len mi robila zuby,preventivku som nemala. je to problem?
Ja mam znameho zubara, tak neplatim vobec nic:D To mi zavidite? Ci s preventivnou alebo bez nej. Nic.
blondula - toto zaujima aj mna, ci by sa tomu nedalo vyhnut prechodom k inemu zubarovi
ty kokos ani ja som nebola tento rok :-( ja k nej chodit nechcem a chcem si vziat kartu a ist k inemu ! len som pocula,ze aj za to sa plati ?? ... zrusi mi kartu,ak jej poviem,ze odchadzam do zahranicia ??
Mas asi smolu. Vsetko sa nejako da uhrat. Co nechces platit, aj tak zacvakas, ked sa tam objavis:D