Zaujímalo by ma to, že aké sú Vaše skúsenosti s veštcami a veštkyňami, ale tými internetovými. Rozmýšľam, že si dám vyveštiť, ale neviem komu. Na hlúposti nejakej kartárky nie som zvedavý.
veštci
Ale mozno su aj take, co nieco vedia? Jedna vestci podla hlasu, ani karty nepotrebuje. Mate silny hlas, tak ste ok, mate slaby hlas, tak nie ste ok. Ake jednoduche?
A ma niekoho alebo nema? Nema alebo ma, aky je v tom rozdiel:D
Vsak ta baba by mala sediet niekde na ministerstve, minimalne alebo niekde medzi renomovanymi jadrovymi fyzikmi.
na druhej strane, predstavte si, ze ste zenska, mate hovno v hlave, nedokoncenu ucnovku a makat za pasom sa vam nechce, a na poskytovanie erotickych sluzieb by vam ani 40 plastik nepomoholo.. tak co bude robit? no pojde "vestit buducnost". na slovensku je predsa dostatocny pocet dusevne disfunkcnych ludi ktori jej zaistia nadpriemerne prijmy za totalne uboziacke bludy
ozaj preco sa vlastne v CERNe stale umorne pokusaju dokazovat ten akysi higsov bozon, stale to testuju na tom lhc, prepocitavaju jak somari, penazi to stoji, 20000 fyzikov z celeho sveta.. keby radsej zavolali tuto vestici z hornej marikovej a normalne sak nech im povie ci tam ten ony je alebo nie je
EX priateľova mama si dáva veštiť už 15 rokov....Najviac ma dostalo, keď jej vyveštila veštica, že jej do konca leta prídu peniaze na účet (nevedno skade :-D), tak čakala, prihlásila sa na dovolenkový zájazd do Bulharska, čakala ďalej...A peniaze nikde :-D, tak zrušila dovolenku :-D...Ale hlavne, že jej to vždy vyšlo, ako sama tvrdila, vždy boli veštby pravdivé..:-D
(btw asi o dva mesiace na to peniaze prišli - vzala úver:-D :-D)
Btw, keď som ešte chodila k psychol., povedala som jej túto príhodu a povedala mi an to len toľko, že človek môže vidieť minulosť, ale nie budúcnosť, že sú to klamtvá a že je to veľmi návykové...No načo si chcete dať veštiť a strácať prekvapenia a zvedavosť, keď by ste vedeli, čo sa bude diať? Nebude to potom nuda? Alebo strach zo zlej veštby?? Užívajte si prítomnú chvíľu :-)
to vazne sa nic nesplnilo? vobec nic sa tete vestici nepodarilo trafit?:) neuveritelne
Ja si tiez myslim, ze cez net je to total blbost. Podla mna aj vestenie samotne je total blbost.
Netvrdim, ze nie su aj namakani profici, ale to, co mi jedna povedala, dostala vestby a nic z toho sa nesplnilo.
Ha, ha, ha, tak u takej vestice by som si tiez dal rad vyvestit:D
Ty si jej nemal ani volat, lebo ona ti mala odpovede rovno vsugerovat:D
najlepsi je osobny kontakt, cez net to je onicom