prosim poradte mi :/ už tri dni som prechladnutá a bolí ma hrdlo...pred pár minútami som si strekla do hrdla sprej Stopangin.. hrozne ma to tam zaštípalo až mi vyhrkli slzy.. no a hneď potom ako som to prehltla tak akoby mi niečo v krku opuchlo.. zasvietila som si tam a naozaj..na pravej strane vidno nejakú hrču čo to môže byť? :(
dosť sa bojím že sa mi to zvačší pri preglganí to cítim :(
prosím o radu
Hrča v krku
no to uvidím zajtra rozhodla som sa že ba pohotovosť nepojdem a pojdem až zajtra k svojej obvodnej :) ...
ale nemyslím že to bue z alergie lebo hrdlo ma trápilo už asi dva tri dni dopredu ako sa mi spravila tá hrčka...myslím že to môže byť aj z toho spreju stopangin lebo som prekročila odpočučanú dávku keďže tá nezaberala.. no uvidím zajtra :)
možno že si na niečo alergicka a preto ti to tam narastlo lebo aj mojej kamaratke to narastlo lebo zjedla mak jej to potom prejde ona je alergicka na mak :)
určite tam zajtra pôjdem...ešte raz veľká vďaka za odpovede obom :)))
no pohotovost jednoznacne
iste s angínou som sa už aj ja stretla veľakrát ..ale nikdy sa mi nestalo že by sa mi v krku urobila hrča ktorá mi zavadzia.. tak ma to vyľakalo.. teraz som už kľudná ešte že je toto fórum :-))
a xantipa - určite pôjdem :)
ale na tu pohotovost zajtra chod,lebo hnisavu anginu len zo Stopanginom nevyliecis. :-)
nemyslim si, ze mas preco stresovat...angina je velmi casta a hlavne v zime..takze nie je to ozaj nic nezvycajne..ja si nou prejdem kazdy rok minimalne raz
vďaka hneď som kľudnejšia :)
inak, aj ja mam teraz hnisavu anginu a vidis, zijem..
maruska ja viem že asi zbytočne stresujem ale ja som už raz taká.. trpím panickým strachom zo smrti...