Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

voňavé šaty

Príspevok v téme: voňavé šaty
zuzka545

Preco mi po praní vôbec nevoňajú šaty? Uz som si vyskušala skoro všetky pracie prostriedky, avivaže, aj tie najdrahšie, vyčistila som pracku, pustila pranie na 90C s octom a nič. Keď ich vyberem z pracky ešte ako tak voňaju, ale keď sa usušia sú ako keby roky stali v skrini. Vôbec necitit na nich avivaž, skôr majú takú "starú vôňu". Mate najaké typy?

blondula

ono to bude asi aj vodou.ked som pravala vo wiedni,pradlo vyvoniavalo vzdy,ked som otvorila skrinu.pouzivala som len "modry Lenor" !! nic ine !!!! saty boli aj mäkkucke a vonave.doma som kupila ten spominany Lenor,ale saty nevonaju ani z polovice tak,ako tam :DDD

slnečnicaa

U mňa je to tak len v zime, keď prádlo suším vnútri. V lete mi krásne vonia a vydrží voňať aj v skrini.
Ako ti radia, daj si do skrine vrecko s levandulou, mydlo

araz

mne niektore saty po vyprani vonaju a niektore nie,ale ja mam zase problem po vyprani s uterakmi,ked ich vytiahnem z pracky tak pekne vonaju aj ked ich napr.po tyzdni vytiahnem zo skrine vonaju,ale akonahle sa jeden krat po sprchovani utriem, tak potom mi ten uterak smrdi takou stuchlinou a neviem preco,uz som tiez skusala kadeco