12, 13, teho januára ma čakajú 2 najtažšie skúšky cca 800 strán. Viete mi poradit nejaký osvedčený sposob ako sa to naučit a hlavne aby som sa vládala koncentrovat, akonáhle to začnem čítat ma to uspáva.
Dve najtažšie skúšky po sebe - ako sa na ne pripravit
ja strašne dufam že to spravim... a kolko hodín denne sa učis ??
ja som na tom tiež tak, že sa mi učí lepšie večer, ale čo mi pomáha? Hm sama neviem, ked sú poznámky dobre napísané a baví ma to, tak to je najlepšie, zvýraznovat si zvyknem aj ja, ale potom si čítam dookola len to. Chvalabohu som už v poslednom ročníku a strašne sa mi nechce a problém je aj to, že sa neviem sústredit, každý je teraz doma cez sviatky a nemám klud
čaká ma to 10.1 . Bude to boj ... Jednu si prenášam z minulého roka a túto proste strašne chcem spraviť. teraz som sa prave učila a asi pojdem este niečo,mne s anajlepšie učí takto večer. Snažím sa aspon ku každej otázke niečo ... Ale ked začnem jednu kapitolu tak sa z toho neviem vysomáriť.A bojím sa , že ma nachytá akurát na niečom čo som "len" prebehla očami .Proste že k tomu nebudem vedieť povedať viac. Je toho vela,vela, vela...Mne pomahaju dosť zvyraznovačky.. a tebe?
je to strašné, kedy ta to čaká? Ako sa nato pripravuješ? máš nejaký systém?
som na tom rovnako momentalne, je to strašné ... ja mám tiež okolo 600 strán a to sú dve skúšky + tretia čo sa budem učiť zvlásť. Snažím sa to učiť no je toho kvantum a všetko hrozne ťažké. Ale ja to mám ohladom anatomie človeka, diagnoz a komplet rozboru ludskeho tela. Netuším,ako toto zvládnem!!!