dokaze chalan odpustit neveru ?nam sa to stalo,strasne ho lubim bolo to v totalnom alkoholovom osiale ani som o sebe nevedela...priznala som sa a teraz neviem povedal ze mi chce dat sancu...ale je to tazke..stale naraza pri hovore na tot co som urobila..a ja sa bojim ze ho nacisto stracam...strasne ho chcem..lubim..moja otazka ak sa vam to stalo...dokazal sa vas vztah ponad to preniest? moc ho lubim a bojim sa ze on ma prestava...
Ako dalej... po nevere
preco si mu to povedala? kazdy raz moze zlyhat, stane sa, ale nastrbovat si kvoli tomu cely vztah?? vzdy ta bude podozrievat a nikdy ti nebude verit
preco si mu to povedala? kazdy raz moze zlyhat, stane sa, ale nastrbovat si kvoli tomu cely vztah?? vzdy ta bude podozrievat a nikdy ti nebude verit
Na to si mala mysliet, ked si roztiahla nohy inemu.Este pochopim, ked je muz neverny, lebo predsa tie ich pudy, ale zenska?Vyhovarat sa na podnapity stav?Ked niekoho lubim, milujem tak aj v najhorsom stave nedovolim aby ma iny muz....Cele zle.Drzim palce, ale ja byt nim neodpustila by som to...Neverna zena=kurvicka
mne to odpustil...a to 2x za nas spolocny zivot, ktory sa blizi k 20 rokom:) raz este za slobodna a potom v manzelstve, uz sme mali deti.
neprenesie sa nad neveru.vzdy ti bude vyhadzovat na oci co si urobila,pri kazdej hadke.a to nehovorim o tom ze uz ti nebude nikdy verit.vzdy bude mat pochybnosti ak si vyrazis do spolocnosti bez neho.niekedy je mlcat zlato!neschvalujem neveru,ale zapierat,zapierat a zapierat!
asi som prilis zasadova, ale ja by som neveru neodpustila. Nielen kvoli strate dovery, ale aj z obavy prenosu dakej choroby....ak si clovek povie, ze jemu sa cosi take stat nemoze, tak bohuzial to vo vacsine pripadov je prave naopak. Kamoske sa tiez raz "podarilo". A nahnala si 8 druhov "potvoriek", nad ktorymi krutila hlavu i jej gynekologicka....
aj ja som podviedla frajera a rozišli sme sa...netusim ci mi to niekedy odpusti...ale zrobila som blbost a za svoje ciny si musim niest nasledky...drzim ti palce, bodaj by aj mne ten moj odpustil :-(
dakujem za odpovede...tak zatial sme spolu aj silvester bol..tak dufam ze to bude uz len lepsie..a lenka111 dakujem za povzbudivy prispevok:) verim ze to bude aj u nas dobre..druha sanca by mala byt pre kazdeho kto to mysli uprimne:)
kajlani: ja som pred 2. mesiacmi mala tento isty problem ale mne uz nechcel dat druhu sancu. Nakoniec mi ju dal a som mu zato velmi vdacna. Nas vztah funguje krasne, uz si opät ziskavam jeho dôveru a nas vztah je este intezivnejsi ako predtym. Som snim velmi stastna :))
precitaj si tu..tiez som to tu riesila
www.zdravie.sk
vindicta - no neviem ako zvysok muzskeho pokolenia, ale ja si spravim najskor "prieskum" ci niekoho ma alebo nie :) (tj. jednoducho sa opytam, alebo najskor par minut pockam kym mi to povie)
lebo nechcem aby som si musel brat uver na plasticku chirurgiu, ked ma pride navstivit jej muz ;)
neviem, beriem to ako elementarnu logiku :) jedine ak by klamala, ze nie.. tak by to bolo zaujimave..
ale jasne, ze aj taka zena robi chybu, ked vie ze sa nevie udrzat v podgurazenom stave, tak nema pit :) resp ked nevie pit, nema pit, atd..