Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prázdniny na fóre

Príspevok v téme: prázdniny na fóre
lionesssssss

A je to tu zasa :-)))) Prázdninujúce deti nevedia čo od radosti a obťažujú slušných ľudí na fóre hlúpymi témami a príspevkami.

Čo ste vy zvykli robievať ešte ako školopovinní cez prázdniny?
Dajme nejaké odporúčania na krátenie si voľných chvíľok tímto našim detvákom, ktorých rozmaznala táto digitálna doba.

Macca

A nie len deti nevedia co od radosti :)

Ja som si napriklad lepila model hradu z papieru. Dalo sa to normalne kupit v obchode. Clovek si pri tom pusti hudbu, modeluje a oddychuje :)

lionesssssss

hmmmmmm, ale veď o tom píšem- dnes už ani škola nie je to čo bývala - netreba sa deckám učiť ... sama si nám to potvrdila :)))

Laurina22

Baby ale aj cez leto si vsimnite ze tu vsetky decka vyseduvaju

Ja si pamatam ze mna nebolo doma!!!Kupko,les,hory,festivaly,chaty!

Nonstop niekde....

hmmmmmm

a ty si myslíš ze decká sa majú cez prázdniny len učiť?? Ved na to majú tie praázdiny aby si od skoly oddíchli nie?
Fajn, nevravím ze nemajú citat knihy, to by sa im zislo...ale učit sa cez prázdniny to nedonútiš asi ziadne decko...(
no napr. ja sa som sa cez prázdniny nikdy neucila a ani sa neucím (a to uz koncím strednú)..mozno tak posledné 2 dni pred skolou

pozri-

...nemusia byt ani prazdniny a objavuju sa tu obcas zvlastne temi/aspon pre mna/ale kazdy sme iny a kazdy sa z problemami vyrovnava po svojom...
SME LEN LUDIA A NIE STROJE /a aj stroj ak je na neho niecoho privela zacne strajkovat/

lionesssssss

hmmmmm :-))) napríklad tá slečna, ktorá tu plače už asi tri dni, že jej mama nekúpi byt a preto ju nenávidí :-)))

nie je to tu prvý krát, čo sa to tu cez prázdniny hemží takýmito témami a príspevkami.

Baby, s tým čítaním to je fakt. Vždy som mala na konci prázdnin prečítané všetko čo mi Ježiško priniesol.

A ako puberťáčka som zasa stále chodila von - po čajovniach, kino, schádzali sme sa u kamarátok a tak pod. A tiež som sa aj učila, ale teraz sa už asi decká nepotrebujú učiť, vidím to doma na sestre, tá celé prázdniny neotvorí zošit či knihu. To sa už asi aj to základné a stredné školstvo zmenilo. Asi stárnem :-DD

hmmmmmm

a prečo si myslíš ze zakladajú hlúpe témy a píšu nevhodné príspevky??
tak mi povedz kt. konkrétne máš na mysli...lebo ja si to nemyslím...proste sa chcú len niečo nové dozvedieť, mne to divné nepríde..