ahojte hľadám si kamaratku.nejaku dobru, spriaznenu dušu..mam par kamaratov, ale ani na jedneho sa neda spolahnut..je to komplikovane..ja som komplikovana..
trpim depresiami..tak hadam touto cestou najdem nejaku super kamošku.bola by som rada. a keby si bola z vychodu bolo by to este lepšie :)
ozvi sa
Hladam si kamaratku
Ahojte ,mam 32 rokov som obycajna baba ktora trpi trochu depresiami ale nie je to az take hrozne ako to znie :)Touto cestou by som si aj ja rada nasla priatelku s ktorou by som mohla pokecat,ist na kavicku,na nakupy alebo proste robit nieco co by nas spolocne bavilo.Ked mas aj ty podobne problemy nevadi aspon sa pochopime.
ja by som si tiez rada nasla kamaratku :)
som z Presova, moj mail: simik99@azet.sk
Timea
neviem komu si adresovala tuto spravu.. :) ja si kamosku popavde nejao nehladam.. mam ich :) ale tato tema ma predsa len nejako zaujala :) ak chces, tak mi napis na nizsie uvedeny email :)
Ahoj.ja som z východu......z Hé,,mám 31..môžem byť kámoška, ak chceš
blajka
Ahoj, ty si z He? :) ak chces, tak sa mi ozvi na kleopatra4589@gmail.com :)
a v HE sa nejaka fajn duša nenajde? :/ zišla by sa nejaka fajn kamoška..
ja mam 21.
a v HE sa nejaka fajn duša nenajde? :/ zišla by sa nejaka fajn kamoška..
ja mam 21.
Ahojte, ak by sa nasla kamoska z BB tak by som sa velmi potesila :) Ja mam 24 :)
aj ja si hladam kamosku, najlepšie z NR kraja :) nemusí mať moc silnú depku, taku miernu jak ja, nejake uzkosti, ale stale byt optimistická :) uneasyME@azet.sk