cawte chcela by som sa uz osamostatnit,lebo nevydtzim to doma s mamou a mojou segrou ktoru neznasam,len to je to ze neviem kolko penazi by som potrebovala na mesiac aby mi to vyslo,ratam tak skola obedy-30e,mhd,10e,drogeria 50e,oblecenie 20e,plus celkovo strava na mesiac 100e no to by som potrebovala okolo 200e plus najom tak 50e v garsonke pokial byvam sama uplne by mi to stacilo ci??
osamostatnenie VV
To vazne este aj pracovnu zmluvu pytaju?:DZATIAL NIE,ale coskoro hadam budem
tak ako pisu za 50eur sa neubytujes v takom velkom meste nikde ani v mensom ci na dedine... ja som pred rokmi byvala v kosiciach len za jednu izbu som si platila ako spolubyvajuca okolo 4000 korun...takze si myslim ze jedine ako spolubyvajuca ale rataj tak okolo 100eur na byvanie...
za nas jednoizbak pytame 150eur a to ho prenajimame v malom meste a k tomu nezariadeny - inak sa najmy pohybuju vysie...lebo ludia si chcu aj takto zarobit...
mimochodom vzdy sa na zaciatok platia 2-3 najmy dopredu...a vela ludi ubytuje len zamestnanych ludi aby mali istotu ze peniaze dostanu. My si vzdy pytame pracovnu zmluvu pretoze sme mali stale stastie na neplaticov...ty pracujes?
akože a ty si koľko dávaš mien... minimálne si tu založila 3 blbé fora...
Prepac, ale kolko mas rokov?
To su uplne nerealne a naivne predstavy.
Garsonka za 50 eur na mesiac?
!NEMOZNE kdekolvek!
Celkovo si velmi neviem predstavit byvanie za 50 eur na mesiac aj s energiami, to by si musela zdielat jednu izbu s niekolkymi dalsimi ludmi alebo byvat u niekoho znameho a to ani nahodou nepisem o BA.
Ked nevydrzis s mamou a sestrou ako chces vydrzat s cudzimi ludmi?
A co dalsie vydavky?
Internet? Telefon? Neplanovane vydavky?
Mas vobec pracu ked pises, ze skola obedy??
mimi221555 Dnes 11:30 - ak budes byvat na lazoch, kde budes zarabat ? Kludne mozes platit potom aj 100E za cestovanie. Za tych 50E, ak zozenies, tak mozno seno z chlieva.
mne sa ten byt po nich uz hnusi,preto by som chcela mat nieco svoje kde budem ja a moj priatel,ako v ba by som chcela byvat ale tam su drahe podnajmy riadne,ale tak v ke alebo bb ilava,tn,mne je to jedno aj na dedine,casom si zozeniem nieco lepsie
za 50e/mes nenajdes ani nejaku kuticu.. neviem teda v akom meste, ale v BA nenajdes garsonku pod 250-300e/mes.. aj to v okrajovych castiach.. a neverim, ze niekto ti prenajme s energiami garzonku za 50e/mes..hoci aj na lazoch :)
..hlavne, ze na kozmetiku chces davat 50e/mes :)