Dobry vecer,
mam 20 rokov,este nikdy som nemala vztah s muzom a ani ziaden kontakt.Uz len ked si na to pomyslim, ze by som s niekym mala byt,otoci sa mi zaludok a trasie ma hnusom.Napr. idem MHD, sadne si ku mne nejaky mladik a dotykame sa bundami, tak by som najradsej vstala a jednu mu vrazila.Aj teraz som nastvana ked to tu pisem, lebo som si na to spomenula.
Mam problem s rodicmi, lebo na mna tlacia kedy si uz niekoho najdem, ja im na to poviem ze nikdy.Ani rodinu si nemozem zalozit, lebo by som nebola ani schopna splodit dieta- na to treba chlapa. Je tu niekto kto ma podobny problem, alebo som sama? Alebo mi niekto viete povedat, preco je to tak?
Nenavidim muzov, preco je to tak?
mirkooo
no lenze ked krachne euro, tak tvoj ucet "plny" evri ti bude tak na dve veci ;)
potom skutocne povolenia (niektore aj s VS) budu lepsie ako tvoja SS
zas AZ tak by som sa nechvalil :) pretoze potom to ma opacny efekt a vyzeras ako buran.
a stavim sa s tebou (ty si prvy krat pouzil toto slovo, to sa mi paci) ze mas maximalne par supov na ucte ;)
ze mudra:DDD na slovensku si spravi VS uplne kazdy komu sa chce sediet v skole. ja mam strednu a vobec sa za to nehanbim pretoze v konecnom dosledku ide len o peniaze a ty ked dostudujes tak budes s diplomom akurat tak varit kavu a fajcit sefovi za 500 eciek mesacne pretoze taky diplom ako ty ma na slovensku kazdy piaty:D a daj fotku v plavkach a ti hned poviem ci si naozaj pekna a ci si len nenamyslas:DDD
Podla mna si len velmi precitlivela. Zavisi, akeho muza stretnes ako prveho. Ak to bude nejaky citovo zalozeny chlap, tak budes muzov milovat. Ak to bude nejaky uchylak, tak budes potom vsetkych nenavidiet.
mirko ty sa radsej nezapajaj, lebo si chudak aby si vedel, ja som nahodou velmi pekna a keby som chcela tak mam na kazdy prst aspon 5 chlapcov. ale ked su vacsina takiá hajzli a primitivni chudaci ako si ty, a este taki blbi, tak inak sa to asi ani neda. Ja som mudra, studujem pravo, som na VS, ty mas urcite len nejaku SOU alebo SOS( ak vobec vies co tie skratky znamenaju), si tupy chudacik.
george- neviem co mi vadi, ale vadia mi a hnusia sa mi.
lost- mne nevadi ze sa mi obtieral bundou, to bol len priklad z mnohych. nie nezlomil mi srdce, nemal mi kto, lebo ja som ani nikoho nechcela.
Tak asi psycholog..
Nemyslim ze je lezba, bud je to vtip, alebo ked niekomu vadi, ze sa "obtieraju" kabaty, tak nech si kupi auto a bude mat sukromie :)
To takzvane obtieranie asi nikomu nerobi dobre, ale tak dievca... Ty zijes v zapadakove ktore ludia volaju BRATISLAVA.
Skus skocit na par dni (zobral by som ta, ale nemas rada muzov :( ) do NY, ci shanghai ci inych a uvidis ze sa budes obtierat o inych ludi aj v parku.. proste hustota je tam enormne vysoka a nie ako tu/tam v BA :)
Skor si myslim, ze ti nejaky zlomil srdce, resp. nemozes dostat toho ktoreho chces ?
Klud klarika :D tak nam povec ze co ti vlastne na chlapoch tak vadi ze ich nenavydis ??
toto je teda prudko inteligentna debata
mirkooo to velmi pekne a citlivo povedal :D
no asi tak
Tak si zacni hladat zenu ;)