ja to s nim uz nevydrzim. stale robi naprieky. mama to neriesi, proste je ticho a kruti hlavou alebo povie nech jej s tym dame pokoj. je to na nervy, na truc robi, neznasam tie cele dni. neznasam jeho.
napr. mame pri dome okrasnu zahradku, taku malu, staram sa o nu, vidi to, ze tam plejem, sadim kvety, hrabem, polievam vsetko zastrihavam tak si tam proste zacne chodit fajcit a spaky vyhadzuje naschval na zem a medzi tie kvety. ked zacnem vraviet aby to nerobil ved vidi ze to skraslujem tak povie nech drzim hubu a nekotkodakam. alebo v lete ked som v izbe tak ide fajcit na balkon a tak aby mi to islo do izby. ten dym. tak jak tela sedim v teple so zavretym oknom a dverami aby mi nesmradil. inokedy naschval fukne dym do tvare, neodtiahne cigaretu a tak ja sa stale len presuvam.napr. na terase. mozno si poviete tak odid z tade ale ked si tam nanosim knihy alebo co tak to nie je jednoduche dokola sa so vsetkym niekam presuvat. teraz cez vianoce vie ze idu rozpravky a chceme si ich so sestrou pozriet, tak nie, naschval zrovna v tej chvili pride a prepne tie debilne kriminalky alebo thrillery, takze prvy sviatok vianocny a u nas sa z telky ozyva strelba a nadavky.zda sa to ako hluposti ale uz kolkokrat od bezmocnosti sa rozplacem. nemam dokoncenu ani strednu este nemam kam ist a nechcem ist z domu kvoli tomu, nieto niekam do panelaku ked tu mam svoje zvierata a zahradu.
neznesitelny otec
tak nepapuluj drzo, len slusne povedz svoj nazor. kolko mas rokov?
ja som v zivote od svojich rodicov nedostala, a uz vobec nie facku..a to som sa napapulovala dost :DD
ale ja viem tomu ,,fyzickemu nasiliu,, zabranit - nepapulovat drzo napriklad.
Nie, mna nebili. Nie je to normalne. Tvoj fotrik je psychopat. Skus tu socialku. Fyzicke nasilie na detoch je trestne.
a co im poviem?bola som drza a tatko mi dal za to po ustach? inac je byvaly policajt. nepotrebujem akcie, ujst sa neda co ta nikdy vasi nebili? ak sa mi podari ujst raz, pocka si ma, a nemienim sa tyzden po vonku hladna potulovat. on bude stat pri dverach kludne a cakat. ale cez bitky som nikdy nic nevyriesila, to som ako male decko robila.
A pri pomere vasich rozmerov by si unik mala zvladnut raz-dva.
Ked ti tresne, chod na policiu a socialku. Bude aspon nejaka akcia.
A co ti mam napisat, ze ho pridem zbit ja? Ked sa ti nepaci jeho "vychova", nahlas ho na socialke.
ma 90 kg, ja 55, on meria 195 cm, ja 165 cm. plesknut mu neviem a ujst sa tiez neda, ako decko som to skusala.
nevie, tebe sa zda sranda ked chlap bije dievca?
Vsak vravim, ze bude sranda. Ale nauc sa najprv, ako rychlo a hybko uniknut. Alebo plasknut aj ty.
nema problem mi plesknut cez papulu