Ako docieliť takéto obočie??

pipi49

veď dobre, lúbiť sa nemusí ale okomentovávať to furt tiež nemusíš :) názor si vyjadrila, to predsa stačí ...a ako som si všimla tak vo veľa diskusiách si takáto..takže ako bolo napísané...stačí ignorovať a neriešiť ;-) :D:D:D

pipi49

práve si mi dala za pravdu ako som napísala :D ...ak by sa ti niečo nelúbilo tak len napíšeš že to je škaredé a s konverzáciou skončíš. ale už riešiš a odpisuješ niečo úplne odveci aby si sa asi mala ským hádať.

pipi49

a prečo niee? človeka môže napadnúť hocičo. ale čudujem sa, že sa ti ešte chce odpisovať keď sa ti to "nepáči" no..asi nemáš čo robiť doma, tak zhadzuješ názory druhých...alebo máš komplexy zoseba a nadruhých pindáš. vážne ťa to ešte baví?

pipi49

fotku vkladať netreba, tak ako som povedala, tmavé, tenké a nemá pekný tvar :-/ .....ale hento čo si napísala si neviem predstaviť :D to sa aj dá?

pipi49

ano ano, páči sami pretože podľa môjho názoru sa to k hnedej pokožke a tmavým vlasom hodí (každý môže mať iný názor, nikomu ho neberiem) a nepríde mi to také hrozné ako zelené vytetované alebo tak....takže by som chcela niečo na taký spôsob...alee keď si prečítaš spätne moje komenty tak zistíš v čom je problém preto ma zaujíma či zmeniť niečo na obočku alebo zmeniť ceruzku za inú alebo niečo úplne iné

pipi49

a vieš ty vôbec ako moje obočie vyzerá? lebo je veľa druhov ako sa dá dokresliť a každá druhá baba touž robí, takže pokiaľ sa ti to nelúbi, radšej nekomentuj...o také rady že je to strašné a pod nestojím...ak mi vieš ktomu niečo poradiť tak napíš, ak nie, tak neodpovedaj, ďakujem ;-)

pipi49

aj tak nikdy nepochopím ked sa niekomu niečo nelúbi, tak načo ten príspevok komentuje a zbytočne zasie... nástenku :)

pipi49

veď práve, to si neviem ani predstaviť..to by som potom ako vyzerala kebyže sa odmalujem :D:D nemohla by som predsa stále chodiť s namalovaným :D...

vyformovať by sa už asi nedalo lebo takto ho už mám dosť tenké...preto sa snažím zistiť ako by som si ho mohla dokreslovať a čím..lebo viem že sa dá ceruzkou...alebo aj tým šikmo zrezaným štetcom...ale nepríde mi to ako obyčajné tiene na oči čo som videla na jednom videu lebo dosť silno to farbilo.ako kebyže to bolo niečim tekutejším...

Dominika.NS

záleží od tvojho vlastného obočia, aký tvar by si mohla docieliť...
jednoducho, obočie nafarbiť farbou na obočie /u kozmetičky/ a potom dať si ho vyformovať ;-)

ps: úplne si vytrhať svoje obočie je to najhoršie čo môžeš urobit...
obočie je chúlostivá záležitosť