aky mate na nu nazor a skusenosti???
poloha 69-sex
69inka? ved to je paradna poloha... oblubujem ju... ako bolo spominane nizsie je to nadhera, ked nad tebou resp. pod tebou vybuchne krasna slecna, ktora pritom vzdycha a krici, ma tvoj penis v puse a dycha nan... neopisatelneee
neni nic lepsie ked nad sebou cits zenu ktora prave ide explodovat a este pri tom zazivas to iste aj ty!!!!!!!!!
som bola na medzinarodnej sutazi a som skoncila 69. myslite ze je to znamenie?
suhlasim s ,,hi,,. ani ja sa nefjem poriadne sustredit na svojho priatelaaa...a aj na seba..to sa predsa neda :D
mne osobne sa to velmi paci a ze vraj aj mojmu priatelovi.odporucam,je to super!!
ja si tuto polohu nikdy nevychutnam, pretoze sa musim sustredit ako to urobit co najlepsie a nemozem sa oddavat vzruseniu, ked mi to robi partner. potrebujem na to klud - najprv ja, potom on:)
poloha 69 je taka poloha ked muz lezi na chrbte a zena nanom ale opacne tak ze ona ma v puse tvojho a ty jej :)
aka je to poloha69?
ako moj priatel ma strasne rad tuto polohu, ale on to nevie, tak ma nikdy nevie ani len vzrusit lizanim ... zato ja jeho ano ... ale tiez mi to nie je dvakrat prijemne robit mu oral ... tak ho odnedavna radsej robim iba rukou