ahojte.mam sex s chalanom,ktoreho lubim.je to krasne,no nie vzdy pouzivame kondom.mame radsej prerusovany sex.aka je pravdepodobnost,ze otehotniem,aj ked sa poriadne utrie.
mozem otehotniet?
tona, poradime:
druhykrat si uz nevymyslaj, a je to! ....
Potrebujem poradit, Moj pratel chce mat so mnou pohlavny styk, ja som este panna co mampri tom robit aby som ho nesklamala, povedala som mu ze uz som pohlavny styk mala co bola si chyba obavam sa ze ak mu poviem pravdu nebude chciet som mnou nic mat.
pre Kwaso,
neni zac.Bude to v poriadku.Uvidite
pre dara:
Dakujem za radu postinor kupila priatelka a vraj nepotrebovala recept ale to je jedno hlavne ze ho ma tak dufam ze vsetko bude ok a este raz dakujem
....a este Postinor stoji cca 450 SK.
pre Kwaso,
ano postinor je len na recept. Ja na vasom mieste by som skocila k lekarke, nech mi ho predpise. A potom sa neni coho obavat, k tomu mala este aj neplodne dni. Drzim palce!
pre dara:
to ma tiez napadlo ja som jej poradil nech ide hned na druhy den ku gynekologovi a postinor je iba na resept alebo sa da aj volne kupit v lekarni
pre Kwaso,
no chcela ti tym povedat ze ma neplodne dni....Ale ak si chcete byt naozaj isty, ze ste urobili vsetko proti otehotneniu, tak nech uzije postinor. Ale vravim je to mala pravdepodobnost zeby otehotnela....