photoshop pomoc

eweline12

nooo len jeden problemik ze taku zvacsenu fotku mi uz tam nechce ani nacitat, mozno to je pomalym netom, ale skor tou aplikaciou, tak ja to asi necham tak ako to je ved co, nie je to az tak vidiet:)

lost

ozaj, ten teamviewer uz netreba, vlastne som len chcel vediet ako tam presne postupujes, ale ked uz viem ,tak to vzdialene ovladanie uz netreba :)

lost

Tak vyzera to asi na to, ze ta samotna stranka bez moznosti volby zmensi fotku natolko, ze ma male rozlisenie (tym padom menej kociek zobrazujuce detaily), cize je to kockate..

Netusim ci to povoluju priamo na stranke zvacsit, no amatersky by to islo asi takto:

Otvoris si ten vysledny obrazok ktory si mi poslala na mail, a zvacsis ho na 200-300% - sice bude tent text trosku nezaostreny, teraz on trochu kockatejsi :) ale pri 200% to nevyzera az tak zle (resp. ak skusis, uvidis ci je to zle :) ) no a potom si tu upravenu foto chytis a namiesto poslania na mail len ulozis do PC takto:

img860.imageshack.us

A potom len vlozis tu foto tam kam patri :) teda do toho ramiku..

A mail odosles zo svojho (nie zo stranky)

lost

hm vyzera to tak ze niektory program zmensil fotku na tolko, ze je to preto kockate..

ten ram okolo samotnej fotky, to si robila na tej stranke Picnik ?

eweline12

mas pravdu, isto to je tak, poslala som ti ho, ved uvidis sam, co to je teamviewer, mam to v pocitaci uz?:) inak diky ze sa tu so mnou trapis si zlaty

lost

no email mam lostlost@azet.sk

teoreticky viem preco to asi robi.. lebo ono to vlastne zmensi ten obrazok, mozno kvoli uprave, lebo originalna foto je z fotaku, ten by mal mat niekolko megapizelov, alebo zo starsieho mobilu ?

MOZNO je to preto, lebo je to vlastne "zadarmo" uprava a tak orezu velkost/kvalitu..

ale mozno lepsie ako email by bolo, cez "teamviewer" program, tam sa da "zdielat plocha" tj. ze sa jeden napoji na druheho PC (obrazovku) a moze ovladat mys/klavesnicu az do odpojenia :)