Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianočný darček priateľovi: pánsky holiaci strojček. Aký? Poradíte?

Príspevok v téme: Vianočný darček priateľovi: pánsky holiaci strojček. Aký? Poradíte?
strojček

Ahojte chcela by som kúpiť priateľovi pánsky holiaci strojček a vôbec sa v tom nevyznám. Viem že sú také s troma holiacimi takými krúžkammi alebo potom takou len rovnou holiacou plochou.

Aký je v medzi nimi rozdiel?

A videla som rôzne od 30 eur cez 50 do 150 až 230 eur. Aký je medzi nimi rozdiel ked je tam taký veľký cenový rozdiel? A ktorá značka? Je v tom aj rozdiel?

Ďakujem za názori

dobra vila

No, skus si pozriet nejake recenzie po nete. Ja som tohto roku kupovala priatelovi ako jeden z darcekov strihac na vlasy a tiez som si na nete pozrela ponuku NAY-ka a podla toho si googlila recenzie... (ak vies aspon trocha anglicky, nie je problem) a podla toho som si vybrala... A nedavno som sa rozpravala s jednym kamaratom a medzi recou som mu hodila, ze co som kupila priatelovi a mal rovnaky model, a je spokojny a ze ho pouziva aj na holenie!! Tak vidis, nakoniec som kupila nieco ako kinder vajicko, 2 in 1 :DDDD. Ja som tiez chcela povodne inac strojcek na holenie a diskutovali sme o tom s priatelom a tvrdil, ze radsej nie, ked to neholi uplne dohladka, hmmm, tak netusim.

nnn

Tak ja som sa ho už pýtala tak dávnejšie a tak že by to chcel vyskúšať chcel by mať taký... ťažko ked ešte ani raz taký nemal či mu to bude vyhovovať ako holiť sa s tým bude uričte... sa poteší.... len už podľa toho aký kupim a či mu to bude vyhovovať.. potom a keďže ja nemám v tom ani šajnu tak preto sa pýtam :(

nnn

tak priateľ sa do teraz holil len so žiletkou nakoľko ešte neskúsil takýto elektrický holiaci strojček.

tak som myslela že by to bolo fajn by skúsil možno by už na to nedal a stále by sa len holil s tým....

mate59

ak je priatel zvyknutý holit sa žiletkou na mokro, el. strojček asi nebude chcieť.
Elektr. neoholia nikdy tak hladko ako žiletka.