Včera mi pri hrátkach povedal doslovne teraz čuč, akože mám byť ticho, vraj to nemyslel zle, ale mne to prišlo divné, čo si o tom myslíte
Má partner divné sklony?
keby ten chalan vedel, kolko ludi riešilo jeho "čučanie"
mne tiez raz v intim. chvilke povedal, "ticho uz" :D a co, smiala som sa potom ako kon a ticho bolo uz uplne v nedohladne :)
micaela no to je take, ze co ti teraz poradit..podla mna to divne sklony nie su,teda to čo ti povedal..ak s tebou robil nieco co sa ti nepacilo a robil to aj ked vedel ze sa ti to nepaci, tak to je trochu divne..nenapisala si viac,ale asi to z neho len tak vyletelo,chcel ti rychlo povedat aby si bola tíško, aby sa sustredil :)ale ty sama vies, lebo vy ste tam boli :)
ale toto nie je vulgarizmus, skor slang..a nie je to nic hanlive
Teraz už neviem či to bolo čuč alebo čuš...proste mi to len prišlo strašne divné...mala som predtým niekoho kto mi aj vulgárne chcel nadávať tak som si spomenula a prešla ma už aj chuť na sex...
cuc ! ... to je asi jedine slovo,ktore ja "nepoznam" :DD pocuvam ho casto...neviem co sa vzrusujete na tom,ked vam ho povie priatel !
inac nechapem nazov temy...preco by mal mat "divne sklony" ??
no hej, ved nielen na dedine, ja poznam čučat na telku, cize vo vyzname cumiet. nie vo vyzname byt ticho :D
xy :) nieco v tom zmysle.. ale hovorím čuč tu ludia pouzivaju ale nie je to akoze vulgarne, skor take psst.. drz hubu je uz podla mna o inom a keby to poviem partner v posteli tak neviem :)))
a čuč nepouzivaju len ludia na dedine :D
čuč je niečo ako pst :) a micaela to potom nizsie vysvetlila, ze sa len opytala ci to bude boliet alebo tak a vtedy jej to povedal, tak moja fantazia mi to vykreslila takto :)
ale micaela by sa mala vyjadrit ale asi zistila ze to vlastne ziadny problem vo vztahu nie je :)
cize cuc je take dedinske drz hubu?