Má partner divné sklony?

*inko

keby ten chalan vedel, kolko ludi riešilo jeho "čučanie"
mne tiez raz v intim. chvilke povedal, "ticho uz" :D a co, smiala som sa potom ako kon a ticho bolo uz uplne v nedohladne :)

Barborka27

micaela no to je take, ze co ti teraz poradit..podla mna to divne sklony nie su,teda to čo ti povedal..ak s tebou robil nieco co sa ti nepacilo a robil to aj ked vedel ze sa ti to nepaci, tak to je trochu divne..nenapisala si viac,ale asi to z neho len tak vyletelo,chcel ti rychlo povedat aby si bola tíško, aby sa sustredil :)ale ty sama vies, lebo vy ste tam boli :)

micaela

Teraz už neviem či to bolo čuč alebo čuš...proste mi to len prišlo strašne divné...mala som predtým niekoho kto mi aj vulgárne chcel nadávať tak som si spomenula a prešla ma už aj chuť na sex...

blondula

cuc ! ... to je asi jedine slovo,ktore ja "nepoznam" :DD pocuvam ho casto...neviem co sa vzrusujete na tom,ked vam ho povie priatel !
inac nechapem nazov temy...preco by mal mat "divne sklony" ??

Barborka27

xy :) nieco v tom zmysle.. ale hovorím čuč tu ludia pouzivaju ale nie je to akoze vulgarne, skor take psst.. drz hubu je uz podla mna o inom a keby to poviem partner v posteli tak neviem :)))
a čuč nepouzivaju len ludia na dedine :D

Barborka27

čuč je niečo ako pst :) a micaela to potom nizsie vysvetlila, ze sa len opytala ci to bude boliet alebo tak a vtedy jej to povedal, tak moja fantazia mi to vykreslila takto :)
ale micaela by sa mala vyjadrit ale asi zistila ze to vlastne ziadny problem vo vztahu nie je :)