Uz treti den mam opuchnute unavene oci. Normalne mam pod ocami vacky ako Derik :( Nevieme co by mi mohlo pomoct? Rano ako vstanem ma normalne rezu oci a citim ako ich mam opuchnute, dala som si rano ocny krem ale opuch neustupil. Pocula som aj o prikladani cajovych vrecusok, alebo ze by sa mali dat na oci chladne lyzicky.... je podla vas nieco s toho ucinne? Predtym som nemala taketo problemy s opuchom, nepouzivam ani novu kozmetiku, ani spiralu, ze by mi oci opuchali s toho. Poradte nieco.
Opuchnute oci
No ved to, ze nic :( vobec na nic som nenatrafila (chcela som dake odporucanie ako teraz od teba :D) aj som niekedy davno zalozila presne takuto temu a nikto nic :(
Moj problem je ze mam dost bielu plet a tie kruhy sa stavaju trosku tmavsimi :( pomoze to aj na to?
da sa povedat, ze kazdy den. aj ked nie tak celkom. no niekedy aj rano aj vecer. kedy ako :-)
ty nieco pouzivas?
supeeeer ;-) dakujem, musim uz aj ja nieco vyskusat lebo ked sa rano vidim v zrkadle - koniec... :DDD a pouzivas to kazdy den?
predavaju sa v lekarni, aj vo fanne, ale tam su dost drahe. takze lepsie na nete. taka 15mil. stoji okolo 30e, ja som kupila 7mil. za myslim nejakych 10e. ma neuveritelnu vydrz, ja ho mam uz asi 4.mesiac :-)
aha vdaka, a kde sa to da zohnat?? :-)
ja som pouzivala kdeco, ale naj je all abou eyes od clinique. aspon ja mam viditelne skusenosti :-)
lillia a aky pouzivas ty?
pouzivaj dobry ocny krem. ja odkedy pouzivam, tak s tym nemam problem, ani s kruhmi pod ocami :-)
Maros ty si dneska zjedol smieska :-D
studeny obklad