Sú tu nejaké páry v týchto znameniach, zaujímalo by ma ako fungujete vo vzťahu, v manželstve, ako vám to klape /bežná domácnosť, ochota partnera, jeho povaha, čo vám na ňom lezie na nervy, atd..jednoducho jeho špecifiká a ako sa správate vy..Budem rada za každý názor,je to taký prieskum, my s partnerom sme v týchto znameniach, uvažujeme o svadbe...nehladajte v tom nič. ide čisto len o zvedavosť zhody:)))
žena BARAN, muž VÁHY partnerstvo, manželstvo
pokiaľ by som si mak nájisť priateľku podľa horoskopu by som sa neriadil lebo podľa horoskopu sa muž váhy a žena kozorožec nehodia k sebe ale rozumieme si super
každý človek by sa mal riadiť vlastným rozumom horoskop pomôže ale nemal by tomu podriadovať svoj život
myslím že netreba plánovať pôrod dieťaťa tak aby malo priaznivé znamenie stačí výchova s láskou
Hlavne ze narodenie dietata sa da planovat :) takze s vysokou pravdepodobnostou mu sa viem vybrat znamenie ... ejha to aby som mu vybral vhodny mesiac na narodenie :D
doubledog aj to je názor, ale to už zalezi na kazdom cloveku, ako s tym bude narabat..
lumik to nemozes takto zovseobecnovat.. niektorí ludia su takýmto veciam otvorení, iní nie, to je celé..
myslim, ze ak horoskopy nesledujete, tak ste v pohode ak hej tak to bude horsie, podla mna astrologia vytvara podvedome nutkanie k urcitym stereotypom spravania a potom sa to javi ako, ze to funguje opacne.
fifi to je presne tak ked su dvaja znamenia oproti sebe :) iní muž v inom znamení by bol zas v niecom ini, a zas ine veci by ta na nom vytacali, a ine by si na nom mala rada..ale to zas nezavisi od znameni..astrologia to nie su denne horoskopy v tlači :)) ani si precitat charakteristiku svojho slnečného znamenia..to chce komplentyn rozbor postavenia planet v case a mieste tvojho narodenia a nemenej podstatnu ulohu zohrava aj spolocnost v ktorej vyrastas, ale hviezdy ti nadelia urcite prednosti a slabe stranky, to sa zas musí nechať, zalezi len na tebe ako ich vyuzijes a ako sama seba dobre poznas