Este som tu nezakladal temu, tak mi nedalo si to nevyskusat..;D
takze hrame slovny futbal - kazdy da akekolvek slovo, ktoreho prve dve pismena musia byt presne take iste ako posledne 2 pismena u predchadzajuceho slova [pr.: strOM -> OMietka]
taaakze zacinam prvym slovom: NUDA
:)
Slovny Futbal
ojka no modny doplnok ako pre koho... niektore cicusky povazuju aj kreditku ich milenca za modny doplnok, demonstruju nou svoj "spolocensky status" :D no a kedze ja som nemohla ratat s tym ze ty tiez nie si zlatokopka (vuaaaa, ona ma zbije, zbije ma :D ) tak som musela dat taku odpoved, aby si z toho vybral kazdy :D
Deria- symbolicka piesen Money money money od Abby :D
deria, uff, ty si v zahraniči? som ani netušila,... inko ti poslala pesničku
Abba - Money, Money, Money
(((:
inko, este mi povedz, co tam je, lebo ja to v nemecku nemozem pozerat:( ako aj mnohe ine videa:(:(:( par inteligentov sa o to postaralo...
Inko, ty bosorka, tak i tebe prajem bru noc, a nech sa ti o tom modnom doplnku teda riadne sníva :D
peniaze - modny doplnok? :DDD inko, kde sú tvoje etické ekonomické princípy,... peniaze nemajú byť cielom človeka, ale nástrojom prežívania :D pche :D
tak to som sa nechala riadne zmiasť :D
hurraaaa!
pomylila si ma s tym modnym doplnkom ale nedala som sa pomylit!!! vsak peniaze su v mode.
a tu mame odmenu pre Deriu, ktora uhadla
www.youtube.com
:P
dobru noc :)
presne tak :D
peniaze
ojka a ty chod vratit diplom, to co si za ekonomku hm? :)
myslela som peniaze, tak prezrad!
deria to je chytak :D odpoved nejednoznacna, ale tak... v podstate hej :) no a uz to uhadni nech mozem ist spat :D