Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia očných viečok

delphia

nelinka ako byvala instrumentarka by si mala vediet, ze vysledok vykonu zavisi o.i. AJ od mnozstva zrealizovanych vykonov danym operaterom. zrucnost sa ziskava jedine praxou. blefaroplastika je maly chirurgicky vykon, ktory denne vykonava kazdy plasticky chirurg, takze s tymto problemom by som sa nebala obratit na hocijakeho skuseneho plastika. kazdemu vykonu predchadza konzultacia, pocas ktorej mas moznost prezriet aj fotodokumentaciu daneho chirurga. takze skus navstivit viacerych a na zaklade osobnych intuicii sa rozhodni- predsa lekar by mal pacienta "ziskat" si aj ako clovek, vsak sa mu ides zverit- bude rezat do tvojho tela. osobnu pozit.kusenost mam s mudr.magdom v chirmede.

[zruseny22]

Nelinka, ja sama túto operáciu za sebou nemám, ale tiež ako inštrumentárka viem, čo taká operácia obnáša... jej meno som napísala preto, lebo si myslím, že ona je ozaj lekárka, ktorej na svojej práci aj záleží, hlavne na výsledku! Asistovala som pri operácii už veľa lekárom (či už pri plastike alebo iné)a ver, že s nikým iným som taká spokojná nebola. Je veľmi šikovná. Nie je pomalá, ale ani sa nikam neponáhla.. Keď má operácia trvať 45min., tak trvá 45 min. napriek tomu, že by ju mala za 20 min. hotovú celú, aj horné aj dolné viečka.

nelinka

cry, ďakujem ti veľmi pekne za info. Pracovala som 17 rokov ako inštrumentárka na operačných sálach, takže viem, že výsledok operácie závisí od šikovnosti operatéra, nie od ceny, alebo počtu vykonaných zákrokov. Preto som chcela vedieť konkrétne mená. Ešte raz ďakujem.

[zruseny22]

Odporúčam MUDr. Katarínu Simonovú. Veľmi príjemná lekárka, milá, pri operácii komunikatívna. Na práci si dáva záležať... keďže túto operáciu vykonáva denne, je v tom zbehnutá.

nelinka

rusmar, asi sa nič nedozvieme.
Na Slovensku sa ročne robia stovky blefaroplastík, ale ja sa neviem nikoho dopátrať, kto by sa podelil so skúsenosťami:-(

viky

evelina,uz si bola na op.viecok? ako to dopadlo,si spokojna?Ja som bola na IEM so znamienkom,ale na viecka sa bojim ale velmi by som chcela...