trapim sa:-(

Príspevok v téme: trapim sa:-(
patka2

ahojte. prosim vas, pomozte mi :-( mam taky problem, ze nikto ma nema v skole rad:-( neviem cim to je, mozno vyzorom, ale chalani si o mne stale nieco posuskavaju, hovoria mi ze ci nechces toho a toho.. :-( a ja uz neviem co mam robit, ako sa branit ked sa smeju..prosiim poradte mi, viem je to blba tema, ale trapi ma to velmi. diky ze vsetky odpovede

drnda

Patka, ked budeš kdekolvek v škole, práci, na zájazde... všade sa nájde niečo čo sa ti nebude pačiť - teraz su to tvoji spolužiaci, inokedy to bude nábytok v práci...tieto veci nie je v tvojej sile zmenit, proste su tam, nedajú sa zmenit a jedine co možeš urobit je že sa zmieriš ze to tak je a hotovo. To čo nemožeš zmenit nech ta netrapi. Aj chalanov ber ako trebars rozhegané stoličky, ktoré sú tam a tak sa k nim aj správaj - no ste tu , čo s vami, nevšimaj si ich moc, ak sa budu niečo pýtať velmi stručne im odpovedz ich to za chvilu prestane bavit ked zistia ze su ti lahostajní a ze si z nich nic nerobís. teraz maju z toho zabavu ked vidia aka ta to štve a to ich ešte viac baví robiť ti zle.

eluška

Patka, idem už spať, tak už choď aj ty, lebo večer sú najhoršie myšlienky, ráno bude lepšie. Vieš, ty sa nemáš za čo hanbiť, to nie ty sa chováš ako blbec, ale tí chalani sa chovajú ako blbci!

eluška

Niekedy s tým začať musíš. a časom sa to naučíš ešte lepšie. Nemysli si, že si taká sama. aždý človek je iný, ale naučiť sa to do istej miery dá. Len treba chcieť, fakt!

patka2

ale ja som asi malo sebavedoma.. nie ze by som sa hanbila, ale nedokazem hocikomu povedat hned v tom momente co si myslim..vtedy ma nic nenapadne a az ked je potom, tak ma napadaju veci, kt. som mohla povedat:-(

milan-sk

Chces byt oblubena??? Stretaj sa stými spravnymi ludmi. Teraz nemyslim namyslene fifleny... Bud vzdy tam kde sa nieco deje, nemaj prooblem z nadviazovanim novych kontaktov, bud vzdy v strede nevycnievaj ani nebud nevpovsimnuta. Komunikuj spontanne... no a nemas problem

fdfdfd

presne tak ako tu uz bolo spominane netrap sa tym , niektory ludia su proste blby a mozno si to ani neuvedomuju ,mozno raz na to pridu ale ty si s toho proste rob srandu aby ta to neubyjalo ... proste sa zasmej ,hlavne je aby si to brala z rezervou a nekladla na to taky doraz vzdy ked ta budu otravovat nejakymi podobnymi blbostami sa usmej a je to ... a to som chalan

ewka

patka2, aha, kazde dievca je pekne, tak, patka ver si ! a tych pubertiakov si nevsimaj, tvar sa ze ich nevidis, nepocujes, lebo ked budes dawat najawo, to, ze sa trapis, ked o tebe akoze posuskawaju, tak im to robi dobre, robi im to dobre, to je ich ego, vies??

eluška

No jasné, lebo ke´d sú spolu ,tak sú frajeri, keď osamote, tak si toľko nedovolia. Tak keď bude nejaký z nich sám, tak sa ho opýtaj, či ich baví sa takto naťahovať, lebo že teba hej...Neboj, za chvíľu zmenia taktiku aj oni, lebo takto by nikdy žiadnu babu nezbalili. Už je ti lepšie? A keď čumia, čum aj ty. Myslí, že je to skôr pozitívny záujem o tvoju osobu. Tak nesmúť a teš sa na to, čo príde. Bol to veľmi pekný vek, aj keď ty to tak teraz nevidíš, tak raz na to budeš nostalgicky spomínať.

patka2

eluška- no my sa ani moc nerozpravame, to len tak trochu, ale ziadne kamaratstvo, nic..ked ja napr. nejaky s nich sam, tak je to v pohode..ale ked su uz viaceri tak sa smeju :-( a pozeraju sa stale na mna..