ktory sa vam zda lepsi? nezanechavaju smuhy na tvary? neusadzuju sa v zahyboch a vo vraskach?
Make up catrice - photo finish alebo perfect resist?
ja som si kupila ten perfect resist, 01 a je mi tmavy:/ a photo finish maju super odtiene ale fakt sa bojim ho kupit, lebo mne smrdi ako aknekolor :D alebo neviem, mozno to len tie testery :D
Smrdí? :) Používam ho už nejakú tú dobu a zdá sa mi v pohode. Nie je mastný. Mám mastnejšiu pleť, a nevšimla som si, že by mi ešte pridával. Práveže je dosť v pohode, nerobí mi šupinky a prvýkrát som aj farebne trafila make-up úplne dokonale. Kebyže sa nemusím pudrovať častejšie a odsávať mastnotu vreckovkami, tak určite vydrží aj celý deň, bez nejakých chybyčiek. A keby smrdel, priateľ mi to určite povie :D Hlavne pri alverde krémoch mi to rád pripomínal :)
ten photo finish vam nesmrdi? ja ho pozeram skoro stale v drogerke, a rozmyslam ci kupit nekupit.. ale ked mne sa zda ze on hrozne smrdi
ja mam catrice infinite matt velka spokojnost, ten pouzivam cez den a vecer calvina.
nieje taky mastnejsi? ja som si kupila perfect resist, lebo ten photo finish bol dost husty.. no a ten perfect resist sa mi zda dost mastny
Ja mám photo finish a som spokojná. Je to jeden z najlepších make-upov aké som mala. Kryje normálne, je prirodzený a nerobí masku. Pekne mi aj odtieň sadol, myslím, že v pohode vydrží celý deň. A čmuhy určite nerobí, ani sa neusádza v póroch ani vráskach, mama ho má tiež.
nikto nic?