Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Make up catrice - photo finish alebo perfect resist?

jankaaaaaaaaa

ja som si kupila ten perfect resist, 01 a je mi tmavy:/ a photo finish maju super odtiene ale fakt sa bojim ho kupit, lebo mne smrdi ako aknekolor :D alebo neviem, mozno to len tie testery :D

invisible

Smrdí? :) Používam ho už nejakú tú dobu a zdá sa mi v pohode. Nie je mastný. Mám mastnejšiu pleť, a nevšimla som si, že by mi ešte pridával. Práveže je dosť v pohode, nerobí mi šupinky a prvýkrát som aj farebne trafila make-up úplne dokonale. Kebyže sa nemusím pudrovať častejšie a odsávať mastnotu vreckovkami, tak určite vydrží aj celý deň, bez nejakých chybyčiek. A keby smrdel, priateľ mi to určite povie :D Hlavne pri alverde krémoch mi to rád pripomínal :)

jankaaaaaaaaa

ten photo finish vam nesmrdi? ja ho pozeram skoro stale v drogerke, a rozmyslam ci kupit nekupit.. ale ked mne sa zda ze on hrozne smrdi

jankaaaaaaaaa

nieje taky mastnejsi? ja som si kupila perfect resist, lebo ten photo finish bol dost husty.. no a ten perfect resist sa mi zda dost mastny

invisible

Ja mám photo finish a som spokojná. Je to jeden z najlepších make-upov aké som mala. Kryje normálne, je prirodzený a nerobí masku. Pekne mi aj odtieň sadol, myslím, že v pohode vydrží celý deň. A čmuhy určite nerobí, ani sa neusádza v póroch ani vráskach, mama ho má tiež.