Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co teraz?

Príspevok v téme: co teraz?
trubica

ja trubka som sa nudila a kedze poznam frajerove heslo do emailu, bola som zvedava a zistila som, ze cez fb kontaktoval svoje byvale plus dake dalsie baby... nic tragickeho, vacsinou len ze ahoj, ako sa mas, ako sa ti dari... tak teraz cakam, ako sa tie konverzacie budu rozvijat... pritom ja ked som raz kecala cez chat s byvalym, hned mi vynadal, ze o com sa s nim mam co rozpravat atd... tak som odvtedy prestala... jeho byvala ho podviedla, preto sa s nou rozisiel a vzdy rozprava len o tom, ze dufam, ze mu to neurobim tiez, a ze by mu to zlomilo srdce...
tiez som tam nasla email z nejakej internetovej zoznamky, ze dakujeme za registraciu a hned ze ma sukromnu spravu od nejakej baby... ale tak to moze byt aj nejaky spam...
co teraz?? priznat sa, ze som mu sledovala emaily alebo cakat, co z toho bude??? poradte =(

natusa42

nevrav mu to ,panebože ...

môj farjer mi ho nasilu vnútil :D to heslo,hha ...všetko je u mna opačné,tak sa nečuduejm :D ale k veci ..nevrav mu to,nebud vážne trúba :D ale užý mu tam viac nelez :)

alenka_maxova

bejbi bejka, ja by som sa v prvom rade opytala na to priatela...ze co sa stalo, ak sa vobec cosi stalo. A ze ako by ste to mohli napravit a podobne.

bejbi bejka

JA MAM ZASE INÍ PROBLÉM chodím s priateľom Uz 2 rok .keď sme spolu začínali mali sme sex každú chvíľu nevedel sa má nabažiť vedel kde má má chytiť aby má to vzrusilo jednoducho bol uzasni asi po 2mesiacoch som si všimla že sex máme čo ras menej teras po .2rokoch Ho máme Uz len 1krat za 2mesiace Ja si myslím že Ho Uz nevzrusujem aj ked Ho o sex prosím nemáme Ho vždy si nájde nejakú výhovorku skusala som Uz Vsetko chodila som po byte nahá videl má ako sa sprchujem vždy ked mam príležitosť Tak pozeráme v telke erotické filmi a ajtak nič nezaujímam Ho myslíte že je nejaká chýba vomne alebo čo mam urobit aby to bolo ako kedysi aby som cítila že Ho vrusujem

alenka_maxova

DAVIS, velka pravda. Vsetko sa da udrziat v istych medziach a hlavne o vsetkom treba kecat :) Fajn, ze tu prispel aj muz svojim nazorom.

DAVIS

Ťažko Ti poradiť, pretože samozrejme nikto z nás nemôže vidieť do hlavy Tvojho priateľa. Tiež keď som bol vo vzťahu, tak som si sem - tam napísal s bývalou, vypisoval som si na pokeci s kadekým, napadalo ma kde čo, ale priateľka o tom vedela (povedal som jej to) a nevadilo jej to. Pozri - u chlapov je asi normálne, že majú rôzne sexuálne myšlienky - dôležité je, aby zostalo len u myšlienok. Ja som neverný nikdy nikomu nebol, ale na 2 strane viem pochopiť keby to partnerke vadilo a vtedy by som s tým nemal problém prestať. Je to o komunikácií a o mantineloch, ktoré si vymedzíme.

alenka_maxova

ja som mala raz takeho, ktory ziarlil este aj na slovenskeho spisovatela, od ktoreho som citala knihy a sla som na jeho podpis akciu :D :D Takzee, toto bol extrem.... Pri tomto priatelovi to je uplne ine :) A pre zakladatelku - skus mu doverovat viac, pokecat o vsetkom, povedz mu, ze by si chcela od neho vacsiu istotu. ALe nezabudaj, ze takato neistota povacsine prameni zo zenskeho sebavedomia...

xdanielax

no ja som mala totalneho "stihaca". ten chcel vediet vsetko.. aj to co sa nestalo. uznavam, trochu ma to poznacilo. vzdy sa mi teraz v hlave rozsvieti take svetielko, ked sa ma niekto spyta aj na uplne normalnu vec. .. ale pracujem na odstraneni :D

alenka_maxova

ono, tento chlapec je naozaj zlaticko, lebo sam od seba vie povedat taketo veci a na zaklade toho ja nemam mat ake pochybnosti. A len radim zakladatelke temy, ze je to len o komunikacii. Ja som tiez mala pochybnosti kedysi, za ktore sa teraz uprimne hanbim. No stacilo si to vydiskutovat s priatelom. Uznavam, nie v kazdom vztahu to pomoze, mala som uz aj taky :)