Ahojte! Som bez práce len krátko, ale v hladani sa mi vôbec nedari. Je pravda, že reagujem jedine na inzeraty a miesta kde hladaju niekoho. Oplati sa chodit osobne do podnikov a inštitucii a hladat si tam pracu aj ked nikoho nehladaju? Na aké oddelennie mám vlastne ist? Som v hladani prace novačik a potrebujem poradit...dakujem
ako si hladat pracu?
s tym ziviotopisom je pravda. my v praci sa dost casto smejeme na nepodarenych zivotopisoch. niektore su fakt hrozne a nechapem, co ludia s takymi zivotopismi cakaju
no neviem ci sa dostali az tak daleko...a ci ho vobec citali
ja som mala prax presne v tom, co pozadovali, preto mi je zahadou, ze sa ani neunuvali ma zavolat na pohovor, ale mozno pri precitani 300tej ziadosti uz aj oni mali dost
osobne by bolo urcite lepsie...
ja som chcela ist osobne, ale mal v inzerate, ze si vyhradzuje pravo sa ozvat len vybranym uchadzacom, nechcela som sa vnucovat a mozno keby som isla osobne by som zaujala
jankaaaa a hlavne vedomosti...a prax...a aj zivotopis treba mat dobre napisany...vela ludi to podcenuje...a niektori ludia tam zase pisu to co nevedia...to je tiez potom tragedia...
lepsie je, ak skusite nosit zivotopis rovno na pracovne miesta na ktore sa uchadzate,. ale ano dnes je to velmi tazke ak clovek nema znamosti
ja som poslala zivotopis na inzerat, ktorý sa mi pozdaval, bola som presvedcena, ze sa mi ozvu a nic, po dlhej dobe bola normalna ponuka, asi sa budem musiet postavit na vlastne nohy, lebo aj na 400 eurove miesta sa trepe tisic ludi
Ja hladam ovela dlhsie ako ty a nedari sa stale :( A v meste, v ktorom nie je az taka velka nezamestnanost, ale nemyslim BA. Tam som dochadzala dva roky.
ved prave, že tiez si myslim ze je to zbytočne, ale uz ma nebavi byt doma a za mesiac pribudnu tak 3 inzeraty .hladam 3 mesiace, ale studujem takze to ide o to tažsie..mesto nechcem pisat ale je to jedno z tych kde je najvyssia nezamestnanost