Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Kristinkita_1

Ahojte baby tak ako sa vam dari?
Mne nechuti papat, co je asi najhorsie co moze byt, lebo mi ani nema co spalovat...
Ale chodim si obcas zamakat do fitka aby som nezlenivela.
Dúfam ze na vás neide žravka v tomto pocasi.

Helus

Ahoj baby ja som zacala chodit na kruhovy trening,bola som 2x.Teraz mam vikend pracovny,tak az v pondelok pojdem.Prajem vam pekny vikend.

Helus

ahojte baby,ja som dnes mala 2 kusky domacej torty,no co uz,taku namam stale,dcere doniesla domace zakaznicka,ale mam zase na cas pokoj.Dnes vecer som bola okukat fitko Astra,tak nieco budem zo sebou robit,je tak aj pilates,paver joga,tak nieco si chcem pre seba vybrat .Musim pozerat na moje rozsypane koleno,co budem zvladat.Teraz som zjedla 2 varenne vajicka.

Valika146

ahojte baby ako?
tak ja papkam zatial zdravo snažím sa bola jedna prehhreška ale aj trest :D ta tak :D ináč tu nechodím dosť často lebo mám stále školu ale keď je čas stále a rada si vás prečítam držte sa :)

Helus

Ahojte baby.
Sloniatko bola som asi 2 roky uplny vegetarian,ale za tu dobu som asi3x odpadla,a par krat sa mi tak tocila hlava,cierne som mala pred ocami.Mala som uplne zle krvne testy a ziadne zelezo,tak som na odporucanie lekarky sem tam zacala jest maso,ale velmi malo ho jem aj teraz.Da sda povedat ze som na 80% vege22tarianka.mam dnes po inventure 12 hodinovej rano vstavam idem spat ani na pismenka nevidim.

carey

Sloniatko - kazdy jeden clovek by si mal uvedomit co je pre nho dolezite, ci tie keksiky alebo to zdravie. Kebyze sa ludia neprepchavaju denno denne, a trochu by pohli ritami, vsetko by bolo ok.

Inak ja mam pred MS, takze som taka nafucana a chvilami sa necitim dobre... ale tak clovek sa musi premoct

sloniatko

ahojte baby.ako sa mate?ja fajn.clovek si niekedy sni neuvedomuje co ma az kym sa nieco nestane myslim tym nase zdravie hazardujeme s nim a pritom je take krehke a ked raz uz nezvladne ten napor tazko sa potom bude vracat spat.tak preco sa prepchavame stale a stale jedno hlupostou za druhou?stoja nam za to tie keksiky ktore jeme niekedy od rana do vecera?alebo tie 100litre sladkych malinoviek?stoji nam to enormne mnozstvo za to aby sme ohrozill nase zdravie?myslim ze nie nestoji to za to ani ten extra tucny bocik ani tie spalene spekaciky ani tie nekvalitne kekse urcite nie.

sloniatko

ahojte :) helus a preco si bola a preco uz nejsi vegetarian?aky bol vas vikend?moj fajn taky v pohode len ubehol :(

Helus

Ahojte baby ja teraz pijem kavicku a zazvorovy cajik,vcera som bola vecer na rychlej chodzi,a dnes idem na 3 hodinovu prechadzku s vnuckou,tak program mam postarany.Idem si uvarit ovsennu kasu s bananom,davno som nemala.prajem vam peknu nedelu tu v Ba je strasna hmla,uz vecer bola.

Helus

ahojte baby ja som dostala chut na kapustovu polievku,s hlavkovej kapusty,tak si ju idem uvarit.Prave pijem zazvorovy cajik.