ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte dievcata prajem vam pekny den.Vcera jedenie hruza 1 den v praci,kde su moje pravidelnosti.Ale dnes to bude o nicom,teraz pred pracou idem plavat,takze obed bude suchy,mam uz chlebik so syrom,bohato oblozeny salatovym listom.Teraz chrumem jablko.cely den dnes budem prec ale nevadi.
marijam, nevazila som sa, lebo nemam vahu :) a dakujem za gratulaciu :)
Ja sa budem vážiť presne v utorok ked ubehne týždeň môjho chudnutia...síce dva týždne ale ten prvý týždeň som jedla dva krat do dňa a potom už nič čiže od nejakej 13.00 do ďalšieho rána nič možno len ovocie, mala som vtedy menzes takže mi váha ukazovala viac a myslela som si že som neschudla nič ale v utorok mi skončil tak som sa ráno odvážila a samizdá že som mala o kilo menej...nejdem predbiehať radšej som si zvolila túto zdravú diétu ... dúfam že zaučinkuje...lebo mam 162 cm a hrozných 65 kg...cez menzes mi ukazalo sem-tam aj 67 skoro som odpadla...
Krásne ránko baby :-)
Annika gratulujem Ti :-) To je super pokrok :-) A vážiť si sa nevážila?
Aké máte plány na dnes?? Čo variť a tak :-)
babulky, tak som sa zmerala a pofotila. vydychla som si :), mam zase o 1 cm menej v bokoch ako som mala pred tyzdnom. ale mam taky pocit, ze to takto nepojde stale a na buduci tyzden uz to nebude minus 1 cm. takze od zaciatku pred tromi tyzdnami mam minus 3 cm z bokov. z 98 na 95. a aj z pasu mi zliezol dalsi 1 cm. prsia cca rovnako ako pred tyzdnom.
na fotkach je to krasne vidiet, hlavne zozadu, sadlo zo zadku a bokov sa uplne straca.
najlepsie je, ze nehladujem a ze jem to, co mi chuti. takze sa nemusim stresovat a mozem v pohodicke takto fungovat dalej. ziadna dieta, nic take :)
annika ano dava sa to ze na zahustovanie jedal a jogurtov kupila som to 1krat a zahustuje to dobre.myslite ze je to dobre?mna este vecera len cakam bo dlho robim a dlchsie som hore teda ak hned nezaspim :) ja si dam asi prazenicu bbez oleja a zeleniku inak ptrazenicu vobec nesolim.
Annika ja napr. chlieb vôbec nejedávam iba ráno..ani na obed k polievke trebars..a už vôbec nie večer..ani keď je nejaká grilovačka, opekačka a pod. vždy len zeleninu si dám :-)
Myslím, že na večer sa dajú vymýšľať kadejaké šaláty so zeleninou, syrom, vajíčkami :-) Stačí sa pohrabkať aj na nete..niečo pokukať..pokombinovať :-) Je to ťažké...ale tak je nás tu dosť dávame si rady..skúšame nové veci tak to je super :-)
dobry rozsiahly clanok, taky zaujimavy
diva.aktuality.sk
kiki, suhlasim. vsetci sme zvyknuti skor jedavat sacharidove jedla (pecivo, cestoviny a tak). tie bielkovinove sa tazko vymyslaju, aby aj chutili a dali sa povazovat za normalne plnohodnotne jedlo.