no neviem ako zacat. mam priatela, ktory sa vkuse hra s penisom, teda kym je v domacom prostredi. vzdy ked sa na neho pozrem, vzdy ho ma v ruke a hrajka sa s nim. hra sa s nim, ci sa s nim rozpravam, ci sedi za pc, ci kuka tv, proste v kuse :-). a moja otazka? Chlapi! Robite to vsetci? A baby, mate nejake skusenosti s tymto?
penis ako hracka
zasadne mi to nevadi, mne to len pripada smiesnucke.ked mu to je prijemne nech si to robi :-). v ziadnom pripade tu nechcem z mojho milovaneho macka robit uchylaka. tak isto viem, ze aj male deticky, teda mali chlapcekovia sa hraju podvedome s pisulacikmi a ani nevedia na co to maju. viem to z vlastnej skusenosti. chcela som vediet vase skusenosti.
Podstata toho je, že ak jej to vadí, tak nech mu to pripomenie že čo robí a prečo to robí. Potom zistí či on o tom vie a robí mu to dobre, alebo to robí len podvedome. My to tu nevyriešime riešenie je v teba, Tak sa na to opítaj. Pá
Ale veď to dievča niekoľkokrát zopakovalo, že to robí len doma.
Co je služne sa správať, radšej nech sa hrá s .... ako by ju mal trieskať alebo sa opíjať, Ja sa tiež doma rada dotýkam svojich pŕs - podotýkam doma - a nie som vadná. Mám svoje telo rada a tak sa ho dotýkam.
Nemýlte si toto s odhaľovaním na verejnosti, ona písala že to robí len doma a asi to robí podvedome. Jednoducho mu tam zajde ruka. Horšie je čo som niekoľkokrát videla, keď si chlap v kuse sahá medzi nohy normálne na verejnosti a nie je úchylák len si to neuvedomuje a vkusa sa tam špára. Ale aj kočky majú dosť zlý zvyk naťahovanie tangáčov - zaseknutých - aj na ulici. Ja by som sa ho spítala: Baví ťa to a on si možno len potom uvedomí čo robí. Alebo nie a ty si asi na to zvykneš.
na čo tu znova davas prispevok, ktory si dala o 10:29?
fuj, je mi z toho zle..normalne to nie je. Ziaden normalny chlap toto robit nebude..maximalne si vyhoni, ale hrat s vtakom divadielko cely den?:))