penis ako hracka

Príspevok v téme: penis ako hracka
masajka

no neviem ako zacat. mam priatela, ktory sa vkuse hra s penisom, teda kym je v domacom prostredi. vzdy ked sa na neho pozrem, vzdy ho ma v ruke a hrajka sa s nim. hra sa s nim, ci sa s nim rozpravam, ci sedi za pc, ci kuka tv, proste v kuse :-). a moja otazka? Chlapi! Robite to vsetci? A baby, mate nejake skusenosti s tymto?

masajka

zasadne mi to nevadi, mne to len pripada smiesnucke.ked mu to je prijemne nech si to robi :-). v ziadnom pripade tu nechcem z mojho milovaneho macka robit uchylaka. tak isto viem, ze aj male deticky, teda mali chlapcekovia sa hraju podvedome s pisulacikmi a ani nevedia na co to maju. viem to z vlastnej skusenosti. chcela som vediet vase skusenosti.

katarinna

Podstata toho je, že ak jej to vadí, tak nech mu to pripomenie že čo robí a prečo to robí. Potom zistí či on o tom vie a robí mu to dobre, alebo to robí len podvedome. My to tu nevyriešime riešenie je v teba, Tak sa na to opítaj. Pá

ocko

slušne, myslim ovladat. Vidis, sama hovoris, ze doma si to robis, preco nie na verejnosti???? Ked mas rada telo, to je v poriadku, ide o tom, aby to nemuseli vsetci ludia vidiet

katarinna

Co je služne sa správať, radšej nech sa hrá s .... ako by ju mal trieskať alebo sa opíjať, Ja sa tiež doma rada dotýkam svojich pŕs - podotýkam doma - a nie som vadná. Mám svoje telo rada a tak sa ho dotýkam.

ocko

preco by som si mala na to zvykat? Nech sa sprava slusne... ja keby som mala takeho priatela, tak by som mu dohovarala, nech sa trochu ovlada, a nech si to robi vtedy, kde ho nik nevidi

katarinna

Nemýlte si toto s odhaľovaním na verejnosti, ona písala že to robí len doma a asi to robí podvedome. Jednoducho mu tam zajde ruka. Horšie je čo som niekoľkokrát videla, keď si chlap v kuse sahá medzi nohy normálne na verejnosti a nie je úchylák len si to neuvedomuje a vkusa sa tam špára. Ale aj kočky majú dosť zlý zvyk naťahovanie tangáčov - zaseknutých - aj na ulici. Ja by som sa ho spítala: Baví ťa to a on si možno len potom uvedomí čo robí. Alebo nie a ty si asi na to zvykneš.

:

na čo tu znova davas prispevok, ktory si dala o 10:29?
fuj, je mi z toho zle..normalne to nie je. Ziaden normalny chlap toto robit nebude..maximalne si vyhoni, ale hrat s vtakom divadielko cely den?:))

masajka

marietta, myslim, ze mas pravdu, je to tak, ze mu je to asi prijemne :-),
ako ja proti nic nemam, nech si robi, co chce. mne je to len srandovne, ako sa mu stale venuje a preto som chcela vediet, ci to tak robi vela chlapov :-).