Ako uspokojit partnera

Príspevok v téme: Ako uspokojit partnera
Joja-Yoja

Mam prveho partnera, s ktorym som zacala sexualne zit (mam 21). Velmi ma trapi, ze neviem ako na to. On sa velmi snazi urobit mi dobre, ale vo mne je stale akysi blok, neviem ci sa hanbim alebo ako to nazvat. Ked spolu nie sme uz planujem ako ho budem vsade laskat bozkavat a potom ked sme spolu akosi to nejde. Poradte prosim, chcem ho urobit stastnym :(

lienocka2

To chce len čas, to je normálne, že nie si hneď uvoľnená, každá sme iná. Ale uvidíš, že čím dlhšie budete spolu, tým viac sa dokážeš odviazať a uvoľniť :) A to vínko tiež nie je zlý nápad. No hlavne s mierou :-)

Joja-Yoja

Vdaka Bonnie, si zlata :) je to presne tak ako hovoris, proste myslim na to co ked to urobim zle, alebo nic nebude on citit alebo sa nejak strapnim alebo ho sklamem a toto vsetko prehluci to ostatne. Pokusim sa dakujem :)))

janekMY33

No ja ty to poviem asik takto tvoje podvedomie citi ze to neny ten pravy tak preto ak spoznas toho praveho tak to vsetko prejde to napetie a prave naopak

Bonnie19

Nie si jediná. Tiež som mala ten problém dosť dlho akurát ja som si uvedomila, že všetko to bolo spôsobené stresmi, čo som mala. Nevedela som sa odviazať a urobiť to, čo robil on mne. Až mi ho bolo ľúto. Pozri, ak ho ľúbiš, čo isteže áno tak zabudni na hanblivosť, proste je to o užívaní. Pred ním sa nemusíš hanbiť, veď ťa má rád takú aká si. Ver mi, že ak sa odviažeš a začneš byť prítulnejšia jemu sa to páčiť bude a ešte to ocení :) Urob tak čo najskôr, aby náhodou kvôli tomu nevznikli hádky. Skús to urobiť raz a potom to pôjde už samo a bez problémov, drž sa :)