Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zvacsenie pier

l3.7.

Ahoj baby.Ja som si dla zvacsit pery Matrigelom a ako zmizol opuch, zmizlo vsetko!Stalo to 6200sk.A po 4dnoch bolo vsetko prec!NEDAVAJTE SI MATRIGEL!Chcem skusit Aquamid

bobika:)

Ahojte, ja mám pery zvačšené Aquamidom a je nevstrebateľný. Ja som si pery dávala zvačšovať na tri krát, aby som si mohla korigovať veľkosť.

stew

Hemi, moja laska ma spodnu peru plnu a hornu uzucku a som z jej pier uplne mimo, su naadherne a pre mna su neodolatelne (subjektivny nazor:). Ja len tolko, ze neni vsetko krasne len ked je to podla nejakej sablony... drzim palce

dada

ahoj hemi, aj ja sa chystám na zväčšenie, podľa mňa je najlepšie dať si najskôr vstrebateľný mikroimplantát na báze kyseliny hyalurónovej, a ak budeš spokojná, tak porozmýšľať nad nevstrebateľným, ten vydrží okolo 5 rokov... Ja som si kúpila ten rosy lips, čo tu píšu niektoré baby a je to blbosť, to nepomôže, neverím žiadnym krémikom a iným hlúpostiam... Tak napíš potom keď si to dáš pichnúť :)

galilea

ahoj ,,,ak by som mala tvoj problem tiez by som rozmyslala nad zvacsenim pier ,,ale minule som videla v lekarni taku tycinky vlastne je to krem alebo nieco take je to na zvacsenie pier som si myslela ze to je blbost ale doktor v lekarni povedal ze to naozaj funguje ,,,tak neviem skus nieco take ,,,daj vedet ak pojdes na ten zakrok ,,,papa

lela-leillla

prosim Vas..poradte mi ake mate skusenosti co sa tyka zvacsenia pier a akeho doktora odporucate,zaujalo..ma ako pisete v spravach o mudr.guba...mozte ma niekto viac informovat...dakujem:-)lela

mia

baby vyskusajte pripravok rosylips, je dostat kupit v lekarni a po naneseni som pocitila take jemne mravcenie v perach a bolo viditelne aj malé zvačšenie