Ako masturbovat?

Eliska1444

Mam 15 s jednym chlapcom som mala se použili sme kondóm a praskol .On mi to povedal az vtedy ked vystrcil s mojej vagyny penis.po tyzdni ked sme sexsovali som vracala a tak.....urobila som si tehotenský test,bola som tehotna chlapcovi s ktorím som sexsovala som to povedala dost sa tesil ale este som to nepovedala mame a tatovi prosim poradte mi ako im to mam povedat.ako tak viem mama bi ma zabila kebi o tom vedela ze som us sexsovala.

erickaa

ahojte prosim vas baby mam dve veci na vas: mam 12 rokov a chcela by som vyskusat si masturbovat ale bojim sa ze sa mi nieco stane a chcela by som vas teda poprosit ci by ste mi nemohli natocit video ako to robite a ze sa vam nic nestane a este druha vec ze uz mi zacinaju rast chlpky ako si to mam oholit?

serfar

ja som si zacal masturbovat ako 10 rocny teraz mam 13 a uz som aj strkal do vagini ruku a kamoske nejdem menovat som jej masturboval je to dobri pocit ked ti dakto fajce penis

kriad

Ak si dievča tak musíš byť najskôr vlhká, aby si spoznala svoj G-spot (neviem ako sa to volá po slovensky :D). Potom strč prostredník a prstenník do vagíny aby boli nechty smerom dolu. Strč ich tam asi nejaké 2-3cm. Potom začni hýbať s nimi hore dole. Po čase budeš cítiť ako keby si musela čúrať ale to neni moč- to je squirt (ženská masturbácia). Po čase to vystrekne a máš to :)

ando

ahojte baby poradte mi ako sa mam dostat k prvemu sexu nwm ako nato a ani sa nwm poriadne vymasturbovat pls ako nato prosim

patresko9876

Ked ja som mal 14 rokov tak som uz si masturboval a mal som aj orgazmus, a to je este aj zdrave lebo teenegerom to prospieva a spoznavaju svoje telo a aj samých seba. Pretoze masturbácia najä teenegerom velmi dobre okysličuje zili a aj cievy takze nieje natom nic cude a v tejto dobe je to uplne normalne, veď 78%(percent) s celej planéty meno Zem to robi dokonca uz aj mladší ako teenegeri, ale ty mladsi tým len spoznavaju voje telo a ucia sa sami na sebe...