...aby sme sa vyhli nezdravym jedlam a kolacikom? najhorsie su navstevy rodin, kde nas ponukaju a ked si nevezmeme je to urazka... co v takych pripadoch robit? :)
ako na to cez Vianoce...
No tento rok budu prve moje Vianoce kedy sa budem snazit chudnut :D Tak som sama zvedava ako to dopadne. Urcite nechcem jest ziadne kolaciky a ine sladkosti, radsej ovocie a oriesky. Este netusim na aky sposob bude rybka, ale salat si dam bez majonezy. A kapustnicu bez masa. Potom mame opekance s makom- tak to neviem tiez ci si dam :D Ak tak len par kuskov, lebo to mam velmi rada :D
+ plus nejaky ten pohyb (prechadzky, plavanie)
blondula, no to by si u nas hodovala na tych kolacikoch :D ja to jest teda nebudem :D
problem je v tom, ze ak ja raz ochutnam, uz nemozem prestat :D
blondula, no to by si u nas hodovala na tych kolacikoch :D ja to jest teda nebudem :D
problem je v tom, ze ak ja raz ochutnam, uz nemozem prestat :D
urazka ?? :D ja som kvoli tomu okostovala morske plody.surove chobotnicky a kadejake zrudy a ryby nalozene v nejakom citronovom pace :-( .... nejaka specialita z Chile :DDD pustilo to taku bielu vodicku a bolo mi z toho zle :-( vyjedla som len ryby.ta chobotnicka chodila cestou od zaludka do hrtana a opacne :-((( potom som aj hnacku mala a krce v zaludku !!! odvtedy nikdy nejem to,co proste nechcem,alebo neviem z coho to je :DDDD
... inak kolaciky ja nikdy neodmietam,takze ak sa chcete zbavit "cukroviho" ,pozvite si mna ! :DDDD
podla mna to vobec nie je urazka, ked si nevezmes...teda u nas to tak nikto neberie...
podla mna ked si jeden kolacik das tak z neho nepriberies a ani neurazis...a druhy uz odmietnes