Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zivy vianocny stromcek

dobra vila

Stromceky treba sadit a nie vytinat...kazdy obcan na planete by mal za seba zasadit minimalne jeden...tak sa cinte.

jajka001_

pamatam si ako sme mali zivy stromcek raz doma, bol obrovsky a veru bolo to ine ako mat umely. ale kedze mam stromy rada, radsej si ich nekupujem. okrem toho ze ich to zabije, mam vzdy hnusny pocit ked vidim po vianociach stromceky kade tade pohadzane...
ked chcete vonu ihlicia, staci kupit vetvicky, a zvysok si domysliet:)
ked budem raz velka :) a budem mat dom, pred domom budem mat ihlicnaty strom zasadeny a ten budem zdobit

dobra vila

No su preto sadene, ale skoda ich... pointa ta ista. V USA tusim uz tie stromceky, teda aspon niektore, predavaju v zemi v kvetinaci, kde potom dalej ziju a mozes si ich niekam zasadit...to este beriem... toto nie, asi sa pridam do strany zelenych...

xy:)

aspon si ten strom svoju poslednu jazdu uzije naplno. okrem toho stromy vytinaju zo skolok, kde su pre to sadene a nie z narodneho parku

lost

nj tiez sa mi to zda znacne divne, ze pol milion rodin teraz by skocilo do Tatier pre stromy.. neviem ako husto su vysadene, ale tak minimalne pol miliona metrov stvorcovych lesov by sme museli vyrezat :)

to je 0.5km2 ale povedzme, mozeme to zakruhlit na 1km2 kedze 1m2/1strom je nerealne niekedy...

Tatry cele maju 700km2
Vysoke z toho 341km2

Cize celkom dost :) (vysoka spotreba)

Ak by sa to drevo aspon nejak zuzitkovalo.. ale neviem ci sa tak aj robi..

Umely si clovek hodi na povalu alebo do pivnice a ma ho aj 20 rokov :)

Ja si stromcek ani nezaobstaravam, lebo neraz sa s nim lucim :D

Atmosferu to sice robi, avsak nemam rad ked su ludia ludsky len v case sviatkov, to je nanic potom :)

ojka

stromka, ak už si sa rozhodla pre ten živý, tak si ho neumiestnuj moc blízo radiatora, lebo ti rýchlejšie "oschne" a začne opadávať (;

dobra vila

blondula - no to je sice pekne, ze krajsie vonia ako umely, ale uvedomujes si, ze kvoli Vianociam to chudatko vytali? Nepodporujem zive vianocne stromceky a ich zbytocne vytinanie :(