Sponzorske u gynekologa 20 €?

Laurina22

Macka tu ide o to,ze ja uznam,ze lekar ktory mi mimochodom pomaha a je velmi fajn si pyta 15 € co je podla mna VELA.

Avsak ty si neuznas,ze dotycny lekar pyta proste "sponzorstvo" co nikto nikdy nepocul - vidis sama.A ze je to prinajmensom cudne.Hovorim,zastavas sa cez mrtvoly len aby si raz nebola nemilo prekvapena.

Nemusime to tu rozmazavat,nikto tu o tom nepocul ty s tym suhlasis - okej.

Btw - ja teraz vela chodim po lekaroch tak som zvedava co si zinkasuju.Napisem.Nech ma Lost co pocitat:-)))

macka26

maruska. na co mam? na 20 eur rocny poplatok u gynekologa? ak ta to dviha zo stolicky, tak ano, mam na to, lebo je to 1,5 mesacne. a to je pre mna zanedbatelna suma v porovnani, kolko casu tam zial travim kvoli vysetreniam.

tvoje poznamky su uplne odveci, nikdy som si neplatila prednostne ziadne eura , tak nechapem kto tu co dokazuje...

to ako keby ja som napisala, ze laura machruje, lebo ma 15 eur na prednostne vysetrenie.. sorry. ale uplne mimo si napisala

maruska123

macka nam chce vlastne ukazat, ze ona na to ma...asi tak mi to pride...obhajuje to silou mocou, aby vsetci videli, ze si to moze dovolit...

to je moj nazor, nikto mi ho nezmeni

macka26

maruska. dotycna chape, naco tie invektivy?

za to, ze mne pripada normalne si to pytat , kedze mam moznost sa aj zvrtnut a ist k x inym doktorom, tak zato nie som nechapava pardon

lost

tak niekto si namiesto sponzorstva moze nepatrne o 5% navysit ceny ukonov a tak si ziska "sponzorstvo" :D

napr:
spoznorstvo stoji 5eur

ale ukon sotji 100eur

dalsi pripad je ze
sponzorstvo = 0eur
ukon = 105 eur :)

cize ten kto chce, oklame aj svojho brata / sestru ;)

Laurina22

Jaaj Macka.Tak mne sa zda nehorazne ze nestatny gynekolog si pyta 10 € za objednanie a 20 € sponzorske a nestatny gynekolog inde si pyta 3 € za objednanie a 0 € sponzorske...

Ach jaj.

Jajka ano 15 € za objednanie je naozaj velmi vela