Davate svojmu gynekologovi "sponzorsky" prispevok?
Sponzorske u gynekologa 20 €?
Laurina, cakam na tvoj mail, nech mozem ist spat.
Macka tu ide o to,ze ja uznam,ze lekar ktory mi mimochodom pomaha a je velmi fajn si pyta 15 € co je podla mna VELA.
Avsak ty si neuznas,ze dotycny lekar pyta proste "sponzorstvo" co nikto nikdy nepocul - vidis sama.A ze je to prinajmensom cudne.Hovorim,zastavas sa cez mrtvoly len aby si raz nebola nemilo prekvapena.
Nemusime to tu rozmazavat,nikto tu o tom nepocul ty s tym suhlasis - okej.
Btw - ja teraz vela chodim po lekaroch tak som zvedava co si zinkasuju.Napisem.Nech ma Lost co pocitat:-)))
niekto sa ti tu snazi nieco vysvetlit a ty si ajtak meles len to svoje..asi tak
pisem svoj nazor, moj nazor mi nezoberies, ci sa ti to paci alebo nie
maruska. na co mam? na 20 eur rocny poplatok u gynekologa? ak ta to dviha zo stolicky, tak ano, mam na to, lebo je to 1,5 mesacne. a to je pre mna zanedbatelna suma v porovnani, kolko casu tam zial travim kvoli vysetreniam.
tvoje poznamky su uplne odveci, nikdy som si neplatila prednostne ziadne eura , tak nechapem kto tu co dokazuje...
to ako keby ja som napisala, ze laura machruje, lebo ma 15 eur na prednostne vysetrenie.. sorry. ale uplne mimo si napisala
macka nam chce vlastne ukazat, ze ona na to ma...asi tak mi to pride...obhajuje to silou mocou, aby vsetci videli, ze si to moze dovolit...
to je moj nazor, nikto mi ho nezmeni
lost... vyborne napisane
maruska. dotycna chape, naco tie invektivy?
za to, ze mne pripada normalne si to pytat , kedze mam moznost sa aj zvrtnut a ist k x inym doktorom, tak zato nie som nechapava pardon