Davate svojmu gynekologovi "sponzorsky" prispevok?
Sponzorske u gynekologa 20 €?
Nezabudajte na to, ze otvorit si sukromnu ambulanciu nie je take jednoduche proste preto, lebo poistovna povie-mame dostatocnu siet, novu zmluvu nepodpiseme. A co potom?
laura ved si to nedrazdi
lost, dobry napad :) tak ako kedysi , prides k mastickarovi- šamanovi, ktory ti vie pomoct, a mastickar musi vediet vsetko všetko liecit :) mmm lektvary :)
a falosnych samanov pozenieme s palicami :)
ivana45 je tusim lekar so zaujmom o psychologiu (tusim casto riesi hystericke rysy roznych prispevateliek, ak sa teda nemylim ).
Laurina, zakazujem ti dotykat sa svojho tela v brusnej oblasti :-)
no ani ja :)
ale tak, v takom stave v akom je to dnes je to uz asi jedno :D
proste ako na trhu - lekar pride s cenou za osetrenie, ak je to vela, pacient pojde inde. a tak lekar1 nebude mat na chlieb. ale lekar2 ano..
cize dopyt a ponuka sa stretnu..
lebo ked si vezmem, ze platime z odvodov lekarov, co cely den sedia v teplucku a len predpisuju lieky (nehovoriac o proviziach), tak to je ina diera v rozpocte :) potom jasne ze nie je dost na serioznejsich lekarov :)
ale tak pokial bude existovat kapitalizmus, tak lepsie nebude :) a nielen v zdravotnictve, lebo.. noznicky sa uz otvaraju :)
Co sa tyka RNG, tak plati to iste, co som uz pisala-nevadia mi doplnky ako take. Nemam o nich az taky prehlad, aby som ich mohla odsudzovat, ale zas na druhu stranu mi netreba roky studovat, aby som vedela, ze kokosovy olej nevylieci fulminantnu formu akne alebo acne conglobata. Bez debaty.
Mne vadi jeho pristup, ktory v poslednom case mierne korigoval-a to absolutne zaznavanie klasickej mediciny a liekov. Akoby lieky nikdy nikomu nepomohli a len zabijali.
Okrem toho zije v USA, kde je situacia v zdravotnictve vyrazne odlisna. Navyse tam su udajne doplnky lacnejsie ako lieky, co u nas neplati, najma ked pacient chce uzivat ucinne davky doplnkov. Tu pacient dostane mnohe lieky bez doplatku, doplnky ho vyjdu na desiatky eur mesacne.
A vadi mi aj to, ze je sice sikovny samouk, co sa tyka mediciny, ale systematicke studium to nenahradilo, takze niekedy pise vyslovene omyly.