Sponzorske u gynekologa 20 €?

Laurina22

Chudak holubok:-(((

No ale uz ma MUDr.Dobias zrusil,ze ja by som nebola dobry zachranar,ze mna by ti stokilovy chlapi prevalili hned:-)Ak by som nejakeho takeho zachranovala...

pozri-

...co jes?
no,mi sme nepitvali len stali okolo stola a profesor pitval a rozpraval-ale malo kto ho pocuval a pozeral-len silne zaludky POZERALI-ked si na to spomeniem...:)))
zaludok sme mali z bytunku...
...a holuba sme najprv museli zabit chudatko...:((((

...uz som pocula o tych pripadoch co pises...
no to musela byt sila...

Laurina22

Pozri no....az mi zabehlo:-)

My sa vraj mame len pozerat ako zdravotaci nemusime pitvat...a jasne ze pocuvat co nam budu rozpravat

Heh dnes sme mali Urgentku a uz si zacinam zvykat nam vyucujuci hovoril o pripade ked isiel vyjazd pre bezdomovca(radi si volaju sanitky),chceli mu zmerat tlak rozopli ho a na nom normalne zili chrobaky...Alebo ze klasika ponozky prirastene k noham...

pozri-

...minule tusim v reflexe hovorili o darcovstve tela po smrti na vyskum-bola tam nejaka kompetentna k tomu-este za ziva musi clovek dat suhlas...

...ja ked som chodila na SPTS tak sme pitvali hluba-to nebolo nic nenormlane-sice chudadko holub-ked sme ho zabijali :((((
...ale sila bola ked sme pitvali zaludok kravi :))))

Laurina22

Jajka mne sa zda,ze clovek musi dat suhlas na to,ze chce byt pouzity na taketo ucely.Mozno sa mylim...

Studenti LFUK si dokonca robia srandu ze si mozu vybrat aku mrtvolu chcu pitvat...

Potom profesor precita nieco o mrtvole a ide sa na to ale myslim ze studenti na LF pitvaju len brusnu dutinu...

Ale opakujem to mam tak sprostredkovane mozno je to uplne inak

lost

nj... to je ako tie Vianocne stromceky :)

ci uz telo lezi na stole a hrabu sa v nom studenti, alebo posobi ako hnojivo na kvetinky, to uz podla mna na tom nezalezi :)

konieckoncov, ak by clovek chcel byt neegoista a rozmyslat za celu spolocnost, ak by kazdy dal svoju mrtvolu na vyskum - skor by sme objavili rozne tajomstva o ludskom tele..

sice teraz je uz "dost" ludi asi na tieto vyskumy, ale tak.. ak si kazdy jeden povie "je ich dost, ja nedam" tak sa zas dostaneme na nulu :)

youki

jajka001_: musis pred smrtou podpisat papier ze suhlasis, aby tvoje telo vyuzivali na taketo ucely.
Bohuzial je malo ludi, ktori su ochotni.

jajka001_

ja len dufam ze ma tak raz nepouziju
raz bolo v telke nieco ze manzel dal svoju manzelku na taku vyuku. akoze dar. bol s nou 40 rokov. mily chlapik.