Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sponzorske u gynekologa 20 €?

Laurina22

Ale tak sa mi tam k nemu nechce ist:-/Dnes mam zlu naladu pridem k nemu urcite zduta on bude tiez zduty aaaaaaaaaaa fajne bude:-)

A mas pravdu asi nam chcu znizit rapidne sebaistotu le sak nech skusaju:-)

Maoam

na mna casto zeny cumia ako na aliena, tak neviem...dnes tiez :-DDDD

jedna si ma hned rano premerala, este som ani nevosla riadne, od hlavy po päty, no chore

dalsia take reci, prisla s papierom, ze to co tu je, to je nejake 'cudne', vysvetlila som, no proste vsetko co urobim, je hned hodene do svetla 'cudne, divne' :-DDDDDDDDD

tak co uz no, maximalne sa snazia otriast sebaistotou, je mi to jasne, nech sa snazia, uvidime, kto z koho :-PPP

daj potom vediet, ze co bolo u gyndosa, som zvedava (v dobrom) nech konecne mam nejake konkretne info a mozem sa vyjadrit k liecbe :-DDDDDDDDD (pozor, vtip!)

Laurina22

No Maoam ani nehovor.Som prisla do prace a kolegyna hned-boze ake mas kruhy pod ocami!A to som rano na sebe ziadne kruhy nebadala:-/Druha kolegyna mi povedala ze co mam s vlasmi nejaka som strapata.A to som si rano zehlila alakovala vlasy..

Tak ja neviem asi som mimo

Zdielame rovnake pocity:-)

Nebola som u lekara,dnes idem o 14,00,dneska robi do 17-tej

Som sa rano nachystala ako na sex zivota:-)Navonala,okupala:-))))

Maoam

nic si z toho nerob, ja som dnes rano mala pocit, ze som z inej planety, vsetky zeny po mne len divne cumeli, premeriavali si ma, blbe pohlady...vzdy sa snazia vsugerovat ti pocit, ze si stelesneny problem.....ale nejako momentalne sa s tym stretavam, este aj u muza sa mi to stalo, tak neviem ci som fakt cudna alebo co?
akonahle vybocujes zo stada...

Laurina22

Nic sa nestalo len dnes mi troska viac lezie na nervy afekt a falosnost u mna v praci...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)))Chcem sa bavit s normalnymi ludmi preto vas hladam:-)