Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Colored B4 remower

User_37597

prefarbit na cokoladovu hnedu?vsak ta je tmavsia od toho co mas teraz na hlave
takze to ti isto chyti.a ked mas melir to musis len pockat a bud ho vystrihat alebo asi po 5-6 zafarbeni tou itsou farbou by sa ti ten melir uz nemal tak odkryvat.

Lucky.Pig

Lenze problem je v tom ze mama mi nedovoli dat sa odfarbit pretoze kadernicky pouzivaju peroxid a to dost nici vlasy. Ja mam teraz taku vseliaku farbu na hlave - ciernu, cervenu a hnedu no chcela by som si ich prefarbit na cokoladovo hnedu. Vlastne ja aj mam melir ale ono sa to vzdy po nafarbeni odfarbi na niaku bielo orandzovu farbu tak neviem :/ ... A keby som skusila Syoss zosvetlovac?

User_37597

myslim si ze je jednoduchsie si vytiahnut vlasi melirom.teda odfarbit.ja som pouzivala tmavo hnedu farbu.a uz som vdaka odfarbovaniu kriklavo oranzova.na to ze som si to robila sama to nemam ani flakate a mam polodlhe vlasy.niesu znicene lebo som pouzila 9 peroxid a len chvilu som to nechala posobit.ale ja idem na cerveno takze mi staci mat "oranzove" vlasy.nic ti ten B4color nepomoze.ver mi viac sa oblati ist a odfarbit si hlavu na medenu alebo taku cigansku oranzovu a potom to zovsetlit alebo nafarbit tak ako chces.

katka24

ja som mala cevenu farbu, ked som si ho dala lenze som sa davala farbit u kadernicky a asi silny peroxid dala tak ked som si dala ten remover tak som mala svetlo rysave vlasy a nie moje povodne tmavohnede

User_37597

osobne by som to uz nekupovala
funguje to na baze zosvetlenia a po urcitej dobe sa ti vrati povodna farba takze zbytocne vyhodenych 12 eur.