Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poistovna dovera a jej praktiky

Príspevok v téme: Poistovna dovera a jej praktiky

Zdravim
Chcem sa opytat, ci najde viacero ludi, ktori maju taketo negativne skusenosti s touto zdravotnou poistovnou.

Pred par dnami nam prisla vyzva o zaplatnenie nejakeho dlhu voci tejto poistovni, v ktorej sme nikdy neboli poisteni. V liste/na seku bol (asi) preklep v mene avsak v nasom dome ani okoli nikto s tymto menom nebyva.
Ked som sa snazil volat do poistovne, tvrdili mi, ze ak mam dlh, tak oni ich podstupili exekutorskej spolocosti a mam to riesit s nimi. Najprv som si myslel ze je to vtip a po prezreti zopar stranok som zistil, ze poistovna svoje dlhy postpupuje vymahacskej firme a viac sa tomu nevenuju.
Takisto som zistil, ze ani zdaleka nie som jediny, ktory dostal upomienku a ziadny dlh nemali, ale vsetci boli aspon v tejto poistovni.

Otazka: mate nejake skusenosti s komunikaciou? Nenajde sa niekto kto mal podobny problem?
Da sa vobec s nimi komunikovat bez toho, aby mi kazda pracovnicka povedala, ze ona taketo veci neriesi a pytajte sa inde?

www.porada.sk
www.porada.sk

youki

pozri-: neverim tomu, ze tolko neexistujucich dlhov, co som pocul aj v mojom okoli vznika nedorozumenim. Zeby im mizli archivy? Oni to proste skusaju a cakaju, kolki im to budu platit. Ty pises ze si im zavolal a vyriesilo sa to, ale aj z vlastnej skusenosti viem, ze rozumna komunikacia s nimi nie je vzdy mozna. Mal si stastie.
Nespominam si na situaciu, ze by sa niekedy aspon ospravedlnili (rovnake skusenosti pisu ludia na Doveru aj v diskusii na odkazoch, ktore uviedol autor temy). Najhorsie je, ze ked uz si raz bol dlznikom, vlecie sa to s tebou.

pozri-

...mali sme tiez dlh-ktory vznikol nedorozumenim ani nie 2000sk-ale ked sme zavolali na cislo kde sa o to zaujimaju-vysvetlili nam to podrobnejsie a nebol ziaden problem-len sme to riesili hned ako prislo to upozornenie na zaplatenie...
najprv som hned posielala mail a potom sme tam volali a nebol problem to vyriesit...

youki

Dovera je v tomto asi najhorsia aj z podnikatelskych skusenosti jedneho znameho.
Najskor od neho ziadali peniaze, ze udajne neplatil zdravotne poistenie. Napisali mu aj zoznam obdobi pricom vacsinu tohto obdobia mal este vydokladovane. Tak im to bol osobne doniest. Urcite platil aj zvysok, ale o tom uz nemal doklad. Dlh, ktory mu urcili vo vyske asi 400eur sa tak znizil na nejakych 15. Tie zaplatil, aby mal pokoj. Samozrejme s Doverou definitivne skoncil.

Oni sa asi spoliehaju na to, ze im to ludia budu len tak platit.
Inak, ked idete do Dovery nieco vybavovat, bavia sa s vami len ak z toho maju zisk. Inak sa vas snazia co najskor zbavit a cesta do pobocky je zbytocna.

Autorovi temy odporucam zistim si, za co je udajny dlh, lebo aj to dost narocne v dovere vobec zistit. Nie si jediny, na tuto poistovnu si treba davat pozor.

lost

podal by som na poistovnu trestne oznamenie za uskodeni na cti, psychickom a fyzickom zdravi, a za ohovaranie vymyslenymi informaciami..

alebo tiez vygeneroval nejaky dlh a poslal na nich exekutorov :D

house

Ja som dostal tiez idu po tom tvrdo, totiz financni zraloci vsetko zeru aj poistovne maju a chceli aj nemocnice, ale vdaka nasim statocnym lekarom sa to Miklosovske zlodejske privatizovanie zastavilo.Hlavne im treba poslat pisomne stanovisko cim skor a dobre to zdokumentovet - doporucene.Nebojte sa.

lulu22

poisťovne s nami zametajú ako sa im zachce... zrovna v piatok som mala tú česť počúvať môjho kamaráta, ktorý je živnostník ako s nimi vyd*bala zdravotná poisťovňa, lebo zvýšili zdravotné a nikto nedal o tom vedieť, čiže čo mal trvalý príkaz v banke, tak ho nezvýšil a tým pádom mu po pol roku došla upomienka, že neplatí a je na zozname dlžníkov a má uhradiť zvyšnú sumu. Tým pádom je na zozname, teda bol, a už sa to s ním povlečie, keby chcel úver, tak mu ho samozrejme nedajú, keď neplatil.. smiešne, ako my všetko musíme uhrádzať, nehorázne poplatky na cigáňov idú a pod, a kvôli chybe poisťovne, že neupozornila, tak ostatní majú problém. neznášam tento štát. :D

Nikto s mojim menom v zozname dlznikov nie je.
Mam pocit, ze su to predsalen nejake nahodne vygenerovane dlhy.
Esteze som s tou poistovnou nikdy nic nemal.