"vy ste ochotni pracovat zadarmo?! ano? dobre tak to som nasla prvych blbych ludi v terajsej dobe, kedy kazdy potrebuje peniaze."
tak toto to cele zabilo..
cize ked budem mat pred sebou 2 chorych, tak si najskor vypytam nech mi donesu notarom overeny bankovy vypis uctu, a osetrim toho kto ma viac ?!
ozaj, a dovolim si priblizne citovat jedneho lekara, ktory povedal pre media "neviem pracovat pod stresom, moze sa hocico stat"
tak tohto by som zavrel na DOZIVOTIE, ludia.
chapete aku MAGORINU povedal ??
to ani neviem slovne vyjadrit.. tak co ako ma pracovat? cize je to absolutny analfabet hento a nie lekar.. ako moze take nieco zadret ?! a tomuto zyvsovat platy ??
a co upratovacka, ktora zivi 2 deti? ta si nezoderie chrbticu pre 1,50 eur na hodinu ?! pricom polovicu platu vyhodi na cestovne ?!
CO by nas uber-clovek LEKAR robil, ak by neboli upratovacky? hadam si nemyslite, ze clovek co pozaduje 5000eur ci kolko to, by chytil MOP :D
3,1415čovina na entú
ak normalny zamestnanec chce zvysit plat, zamestnavatel mu ukaze DVERE..
ak lekar chce zvysit plat, a v najhorsi mozny cas a rapidne na 2-3 nasobok, tak to je uz v poriadku a ihned mu vyhovieme? ten nepodlieha trhovej politike ?!
ved nech sa paci, tam su hranice, ak sa niekomu nieco nepaci :) alebo ak sa mu tu tak strasne paci a pochybuje o svojej konkurenciaschopnosti, nech sa paci, moze si zalozit sukromnu ambulanciu.. TAK ISTO AKO TO UROBILO UZ TISICE LEKAROV(!) ak by niekto oponoval, ze co je to za riesenie :)
ANO - posielat ich za hranice je proti mojej povahe, kedze sa mi tiez nepaci tento system, no kedze ziadali privela a hadajte na koho ukor, kto plati lekarov ? tak sa mi nazor na nich ciastocne pozmenil...
ale aj tak neviem co si o nich mysliet.