Dobrý deň. Pred cca 3 týždňami som bola na pohotovosti pre bolesť v žalúdku, kde mi pichli do zadku Novalgin od bolesti. V mieste vpichu sa mi urobila tvrdá hrčka, ktorá len tak jemne bolí na dotyk. Chcem sa opýtať či mi neviete poradiť, či sa mám obrátiť na lekára, alebo mi to zmizne samo. Ďakujem
Hrčka na zadku
skus si to masirovat,to sa ti iste vstrebe. za lekarom je podla mna zbytocne ist,nic ti s tym neurobi.
ja , ked sa mi tam na druhy den urobila modrina som si to ani nevsimala, vobec som netusila, ze tam mam hrcku. iba ked sme z dovolenky dosli domov isla som na masaz a maser sa ma pyta, ci som niekedy teraz nebola pichana a na moju otazku preco mi povedal,ze mam tam hrcku ako po vpichu injekcie...takze tak som sa o tom dozvedela,pri dotyku som to tiez mala citlivejsie... vtedy vecer som hned mailovala na tu kliniku a sestricka mi toto odpisala, co som ti uviedla. inak aj maser povedal, ze to nic nie je, ze to na zadku ani nevidno, ze aj ked mi to tam ostane tak nevadi, ze aj jeho zena to ma uz 20 rokov a ostalo jej to tam. mne sa to nastastie vstrebalo.
neboj, vstrebe sa to aj tebe a ak nie, nevadi. netrap sa tym.
Modrinu som nemala, predtým to bolo ťažšie hmatateľné, a teraz to už trošku vidieť aj na pohľad. Je to veľké asi 1 cm, nebolí to, ale cítim, že tam niečo mám. Skúsim si to rozmasírovať tým Heparoidom a ak to neprejde, asi zájdem za lekárov. Ďakujem za rady a skúsenosti :)
a mala si v mieste vpichu aj modrinu? lebo ja ano a obrovsku. neviem, ako mi to pichol, asi sa mu nezadarilo, alebo co, ale sestricka ma ubezpecila, ze je to jeden z naj lekarov tam, ze sa nemusim bat. bol sice mily, no ked som vosla do ambulancie a usmial sa na mna lekar cierny ako box, cernoch, ostala som v pomykove. ale bol zlaty. jeho liecba mi zabrala za par hodin.
Mne sa to stalo v januari, ked mi pichli tiez injekciu do zadku.Bolo to na dovolenke v dalekej exzotike. Ked som sa pytala sestricky - spojila som sa s nou cez mail, opytala sa, co mi to vlasne pichli, ci je to bezna reakcia na tu vakcinu , preco mi to tam vzniklo povedala, ze sa to zvykne urobit obcas. Ze mi to prejde. A tak aj bolo. Sice mi niekto odporucil si to miesto masirovat, vykaslala som sa nato a teraz, 10 mesiacov po tom to uz nemam.
Niekomu to zmizne rychlo,niekomu pomaly ako mne, niekto to uz ma dozivotne. Mozno keby som si to masirovala, tak to zmizne skor, neviem.
oprava:mast
Kup si mas Heparoid a s tym masiruj co najcastejsie.