Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lupiny aj po dobrej hygiene

jankaaaaaaaaa

moja k amoska mala tiez take problemy a pomohol jej sampon od kozneho lekara na predpis. bol to sampon, ktory vrabali hned v lekarni na pockanie

suns

LuciaB - mozes sem hodit nazov toho samponiku?
moj priatel ma rovnake problemy - spominany Vichy sampon je sice uzasny, ale velmi agresivny, prilis mu vysusil pokozku hlavy..
on ma zacervenane svrbiace miesta, kde sa mu lupiny tvoria..
nic mu zatial nepomohlo, ani jemny sampon z lekarne + specialny na suche lupiny z tej istej rady.. kvalitne, ale nepomohli..
docasne mu pomaha Loreal pre muzov na lupiny, ale uz aj ten je slaby..poradite? dakujem :)

modráčik

nega:chyba je v tom, ze pouzivas viac druhov samponov.Treba jeden, kvalitny a dlhodobo.Urcite mas nedostatok mineralnych latok, takze aj to je treba riesit,nakolko ich stravou dodas, ale v malom mnozstve,tak musis doplnit inac.Moj syn mal taketo problemy a zvladame ich,do vlasovej pokozky este k tomuto vsetkemu vtierame vodicku, ktora obsahuje propolis a ine prirodne bylinky.Viac info, ak budes chciet, tak napis na meil./mozeme poradit konkretnejsie./

neva

Skús šampón vichy na suché lupiny z lekárne. Je drahý, ale jediný čo môjmu synovi pomohol a to sme vyskúšali viac ako 50 šampónov predtým.

LuciaB

Ja pouzivam bylinne ajurvedske sampony (zomlete bylinky, korienky, kora stromov a pod.) a vyriesili mi vsetky neduhy: lupiny, svrbivost, chrasticky, mastnotu vlasov a ked si nasledne dam od nich nieco na objem tak aj objem. odporucam. ale je ich viacero druhov. ked pridem domov (asi o 3 dni) pozriem, ktory z nich je najlepsi na lupiny a napisem ak mas zaujem.

jajka001_

skus nejake bylinkove sampony, ktore neodmastuju. musi sa ti obnovit prirodzena mastnost koze. nesmies pouzivat agresivne sampony. ak mas mastnu pokozku, zmier sa s tym ze treba vlasy umyvat kazdy den.
ja som raz pouzila sampon proti lupinam - lebo som iny nemala poruke, lupiny som nemala - a spravili sa mi z neho lupiny, zbavovala som sa ich dva mesiace.

pravy huhu

Lupiny suvisia v prvom rade s imunitou. Hygiena s nimi suvisi len velmi okrajovo. Sampony na lupiny su k nicomu, lebo ked ich prestanes pouzivat, tak sa ti lupiny zacnu znovu tvorit.