Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Radosť z ukončenia

evenleyy123

je to o to smutnejsie ked tomu druhemu veris ked ti pise ako ta miluje a pritom zohrieva postel dakomu inemu este.. hm mam pocit ze mu to az tak luto nebolo..mne to bolo vlastne uprimne jedno ako to vezme, len som chcela cim skor ist prec..a zabudnut ze existoval :)

Etet

Je smutné, že ľudia dokážu klamať tých druhých, podvádzať ich a pri tom mať ešte silu byť s nimi. Nikdy nenájdu to svoje šťastie a vždy nebudú vedieť kam patria. Ako to zobral?

evenleyy123

v ziadnom pripade som mu nedala ziaden dovod, ani neublizila, sam sa priznal ze mal obe tak rad ze sa nevedel rozhodnut ta poriesil tak ze to tahal so mnou aj s nou..ja som nevedela ze ma podvadza, len som mala blby citak, ale dokazy ziadne ani nic.. no od takych hej cim najdalej tym lepsie

Etet

Nedala si mu nejaký dôvod, alebo neublížila si mu? Prečo si to neukončila skôr ak si vedela, že si ťa tam podvádza? S takýmito to ďalej netreba ťahať.

evenleyy123

Etet, ano podvadzal a pritom klamal do oci ked som ho upodozrievala a vysmieval sa mi do tvare ze ja som domyslava.. a fakt som si o sebe myslela ze prehanam... no bohuzial intuicia neklamala

evenleyy123

ano, je to normalne, tiez som to nedavno prezila.. ked zistite ze vas partner takmer cely vztah klamal tak to je na jednej strane velka ulava a radost ale na druhej strane taka otazka preco som si iste veci nevsimla uz ovela skor.. a to je uz smiech sama na sebe :DD