asi sú všetci zmätení...Pravda je vo hviezdach?

Príspevok v téme: asi sú všetci zmätení...Pravda je vo hviezdach?
*nepodstatná

Dlho si latentne písali (asi 2,5 roka...Ona1 a on). Poznali sa iba virtuálne. Ona1 mala dlhoročný vzťah, on tiež. Jeho vzťah stroskotal. Jej vzťah (ona1) pokračoval ďalej, ale nebola v ňom šťastná.

Čas plynul...

Jemu sa zapáčila iná dievčina=ona2. Ona2 mala vzťah. Niečo si spolu začali. Stretávali sa tak, aby to jej (ona2) priateľ nevedel. Jej (Ona1 - virtuálna dievčina) to on všetko rozprával. Zaľúbil sa do nej (ona2) a virtuálna dievčina (Ona1) bola pre neho dôležitou osobou, ktorej sa môže s čímkoľvek zdôveriť a žiadať o rady. Cítil k nej niečo (ona1 - virtuálna), ona1 mala niečo, čo iné nemajú (podľa neho = on).
Trápilo ho, že ona2 kráča po dvoch chodníkoch: 1. ten s jej priateľom, 2. ten s ním. Ona2 napriek tomu, že nebola šťastná vo vzťahu sa s priateľom nedokázala rozísť.

čas plynul....

Ona1 (virtuálna) jedného dňa ukončila dlhoročný vzťah. Stretli sa (ona1 a on). On začal premýšľať, nad \"ona1\" a \"ona2\". Napokon ona1 (kedysi virtuálna) a on \"uzatvorili\" vzťah. Potom ona2 ožila a začala bojovať o neho. (uvedomila si, že ho stráca)
On stále tvrdil, že vie, že chce ju (ona1 - virtuálna).Ona1 cítila, že ju má rád, že jej na nej záleží, ale zároveň cítila, že jemu stále záleží na ona2. Ona1 sa trápila kvôli tomu, kvôli citom, ktoré nosil v sebe on voči ona2.

Ona2 bola na tom psychicky zle a jemu jej bolo ľúto, chcel ju podporovať, pomáhať jej. (súčasne mal vzťah s ona1)

Ona2 pokračovala vo svojom vzťahu, ale zároveň neustále vyjadrovala náklonnosť jemu...napriek tomu, že on mal vzťah s ňou (ona1 = v minulosti virtuálna). Chcela byť s ním, chcela mať vzťah s ním. Chcela opustiť svojho priateľa a byť s ním. On ju stále odmietal...

Napokon Ona2 jedného dňa opustila svojho priateľa. Kontaktovala jeho, chcela byť s ním, urobila opatrenia, aby mohli byť spolu aby mohli žiť spolu (zmena práce, zohnala byt...to všetko kvôli nemu)...On ju odmietol a zostal pri ona1.

Záver:
Ona1 sa trápi kvôli tomu, že cíti, že on v sebe nosí prisilné pocity voči ona2. Je neistá.
On jej tvrdí, že chce celý život prežiť s ňou a s nikým iným. Napriek tomu, že on odmietol ženu ona2, napriek tomu, že on rozpráva ako ju (ona1) miluje, je neistá a v sebe cíti pocit neistoty a nevie, či zo vzťahu radšej odísť a nechať ho ísť za ona2. Má ho nechať ísť? Chce on vôbec ísť? (ona1 to tak cíti)

Ona2 sa trápi kvôli tomu, že ju odmietol. On s ňou je stále v kontakte a ona2 v sebe stále živí nádej, že opustí ju (ona1) a bude s ňou (ona2). Myslí si, že mu dala dostatočne najavo svoju lásku voči nemu. Má sa snažiť ďalej, byť trpezlivá a dosiahnuť to, že ju=ona1 opustí? Alebo sa má vzdať, snažiť sa zabudnúť na neho a žiť si svoj život?

On - čo vlastne chce?

*inko

nepodstatna "Ona1 sa trápi kvôli tomu, že cíti, že on v sebe nosí prisilné pocity voči ona2. Je neistá."
viem ze si ona1...neries preco :) a netrap sa a bud stastna ze si s nim...nerozmyslaj uz nad tou druhou, on si vybral teba... puto medzi vami je silnejsie...len to nepokaz...teda..tvoj rozum nech to nekazi...myslienky musis nejak zahnat
a potom daj vediet ako ste dopadli :)) lebo vravim...no...ehm..dobre to je jedno

*inko

po prvom odseku som sa zasekla, skodaaaa...tak si to skusim precitat este raz a pomaly, celkom ma to zaujima :) vidim tam nejake podobnosti :)

*nepodstatná

Je nepodstatné kto som a či vôbec som jedna zo spomínaných žien.
Zaujímal ma názor nestranných osôb na všetkých, ktorých som v príspevku uviedla. Na jednu ženu, druhú a tiež na muža. A najmä ma zaujíma čo chce ten muž.

Z troch ľudí, ktorí reagovali sa vyjadril(a) konkrétne k veci iba xy:, takže ďakujem.

(A áno, mohla som tie osoby pomenovať, bolo by to pohodlnejšie a ľahšie čitateľné.)

xy:)

zboznujem pribehy, ked o sebe pise niekto v 3.tej osobe, asi si niekto mysli, ze to prida za zapletke.. nabuduce tam daj aspon meno, nech sa to da citat. ona 1 - ziarliva, ona 2 - beznadejny pripad, on - viditelne chce cislo 1. si myslim, ze je to jasne ako facka