Prosím o názor slečien 25-32 ročných, či by im prekážalo keby ich partner mal psoriózu. Ďakujem
názor slečien
hm,suhlasim s vesprem.zalezi velmi na charaktere,moja kamoska uz par mesiacov chodi s chalanom po amputacii ramena,je s tym absolutne vyrovnany,zavodne plava a ma charizmy na rozdavanie.takze hodne zalezi asi aj od toho ako sa tvoj syn s danym hendikepom vyrovnava.nikto nechce chodit so zakomplexovanym muzom..takze psoriaza asi prekazkou nebude,pripadne komplexy ano.
nie som sice slecna, ale myslim si, ze to zavisi aj od toho aky je to clovek. aj aky je to druh psoriazy, lebo niekto mozno ma len nejake male fliaciky, neviem. raz som mal spoluziaka co to udajne mal, ale nebolo na nom nic vidiet, tak mozno to by nikomu neprekazalo. lenze si aj tak myslim, ze toto nie je spravna otazka. skkor by si mala svojho syna nejako aktivovat aby sa liecil a nie rozmyslat, ci by ho niektora chcela. lebo ak ma problemy si najst znamost, tak to nemusi byt kvoli psoriaze. aj chori ludia maju vztahy a su aj zenati a vydate. viac zalezi na povahe a charaktere.
hej