Cawte kocky :) Od zajtra, etda od 1. som sa rozhodla na sebe zacat pracovat. Nechcem drzat ziadnu dietu, ale jest zdravo, 5x denne a k tomu sa zacat hybat :) Len takto sa mi moze podarit zbavit sa nadbytocnych kil....uz mam vyskusane vsteky mozne diety,ale ten jojo efekt, uplna hruuuza! :D Takze kludne sa mozete pridat, budeme si pisat nase jedalnicky a co sme za cely den urobili pre svoju postavu. Ja potrebujem zhodit takych 7 kg...nemusim ich dat dole vsteky hned teraz, ale od zajtra zacnem na tom pracovat, a uvidim co stihnem do vianoc. Vazim 64 kg a meriam 165. Moje miery su 97,75,96. Najviac ma stve brucho a stehna :(
Schudnem do Vianoc!
super :) ďakujem idem teda na to
Podla mňa ti staci cvicit 3x do tyzdna... Ja cvicim 2x :) Sice moja vaha je stale rovnaka no moja mama si mysli ze som trochu schudla zo stehien a lýtok :) Ale cvičím pravidelne a už dva roky
:) super :) idem do toho, potrebujem 7-9 kil. myslite ze staci cvicit 3x do tyzdna (zumba, aerobic a tak) + v nedelu joga? mam kamaratku, ktora sportuje denne, ale toľko casu asi nemám...
Pridavam sa, drzim palce
Dakujem JOJO :) ako vidim, vyznas v oblasti fitness :P Pravdupovediac, mam dvoch starsich bratov, ktori ma do tohto sveta tiez trochu zatiahli. Kedze obaja kazdy den chodia makat, pridam sa aj ja, aj ked su tam vzdy iba sami chalani, men to nevadi, chodim tam kvoli sebe, aj ekd kukaju ze kolko si nalozim :D zacala som vsak az prilis naberat najma v oblasti stehien, dost mi zhrubli :( tak som s tym prestala, cvicila som totiz ako chalani, s vysokymi vahami, malo opakovani....ale to uz teraz nezmenim, musim to nejako vyrysovat. To iste sa tyka aj brucha. Vzala som si 14 kilovy kotuc a hybaj na sikmu lavicu po 10 opakovani a 5 serii... :) len skoda ze vrstva tuku, zakryva moju namahu...cca 4-5 krat do tyzdna slapem rano nalacno 60-9Y minut na stacionarnom kole, lenze moj jedalnicek uplna hruza!!! Najviac mi robi problem ,,neprezierat sa" proste pekne do vecera vydrzim a potom zjem tolko naraz ako ani za cely den nie :(
Nevies mi poradti ktore jedla ma zasytia, a su zdrave, bohate na bielkoviny a nebudem mat po nich starsnu chut na sladke??? PLS porad mi s jedalnickom :( diky!
Ahojte, hlavne rozumne a dat si realne ciele aby ste neprislo sklamanie koli cielu , ktory bol nerealny v prvom rade. Zaacat sa starat o zdravie a chut "nieco so sebou robit" by nemalo byt rozhodnutie na mesiac, je to dlha cesta, treba zmenit navyky od zakladov. Ale vacsina tu bola zodpovedana, jest menej, castejsie, zdravsie ( co najmenej spracovane potraviny) , pit vodu, a samozrejme pohyb. Dovolte si raz do tyzdna preslapovy den/moment, kde si date ten kusok cokolady bez toho aby ste sa citili vinne ze ste porusili. Samozrejme s rozumom. A hlavne nepolavit a byt disciplinovany !!! Drzim palce. Jojo www.facebook.com
Uz nikdy ziadna dieta! Fakt nikdy! Mam na sbe odskusane, ze ked som mala svojich stalych 55 kg a chcela som dat dole to 1-ľ kg a jedla som za den mozno dve jablka...kila isli dole,ale postupne som sa tymto stylom a jojo efektom vypracovala na svoju terajsiu vahu, ktora je 65 kg! Uz nikdy viac :( teraz mam ponaucenie, a musim si podstivo vypotit tie kila, ked som bola hlupa a prestala jest... :(