Otázka pre mužov

pozri-

...ja mam tiez skoliozu esovitu-a nikto by to na mna nepovedal/az keby videl moj rontgen/
...mna skolioza skor brzdi v praci/a dost mi to vadi-lebo som bola zv.robit vsetko mozne a nemozne aj veci ktore nezviknu robit zeny-proste muzske prace a toto uz nemozem a ked uz robim tak jedine z prestavkami-a to ma dost trapi ze uz nie som tak vykonna ako kedysi a musim oddychovat ako 100rocna baba :)))) aj tie su niekedy cipernejsie ako ja/-ale na vzhlad nema ziadne dopady.../mam stihlu postavu a vobec nie je vidno aby som skoliozu mala/

u skoliozi je to urcite individualne...
a ci vadi partnerovi?ked sme sa spoznali SKOLIOZU som nemala...

lulu22

tak ja mám tiež skoliózu, ale takú miernu.. teda takú, že to asi nikomu nevadí. môj terajší partner mi raz robil masáž chrbta a zistil, že mám akosik odskočené stavce...a ja že no to mám skoliózu a ďalej o tom reč nebola :) moja sestra je masérka a bola z toho prekvapená, že si to na mňe nikdy nevšimla. veď kedy aj, keď pred ňou sa nevyzliekam inak :D ale občas sa pristihnem, že sa hrbím :/ každý má nejakú "chybičku krásy"

trololo

nebudeme si prihrievať polievočku a utešovať sa nad tým, že záleží na tom aký kto má charakter a podobné koledy.
ajstak vo veľmi veľkej, priam prevelikej väčšine prípadov záleží na vzhľate ako na prvom. kto povie že nie, tak si kadí do huby a vyriešil tým svetový hladomor

Sliedic

Komu by to vadilo, prípadne by sa ešte povýšenecky správal a ponižoval takúto osobu, toho by som rád nakopol do určitých častí tela, aby sa uvedomil.

Mne by to absolútne neprekážalo, keby mala partnerka skoliózu, alebo inú chorobu, či viditeľnú, alebo neviditeľnú zvonka... Mne záleží na charaktere človeka, čestnosti, úprimnosti a, či si rozumieme, alebo nie.

beskyd

nie, nepotrebujem to. a keby to bolo nevyhnutne, mal by som s tym velky problem tak ako na predoslych pracoviskach.. aj ked ocenil by som lepsiu pracu a niekde inde.. ale to je uz fest mimo temy:)