Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rychla dieta + kava

Príspevok v téme: Rychla dieta + kava
Carellova

Ahojte,

potrebujem schudnut rychlo aspon do Vianoc cize za taky mesiac priblizne 7 kil.
Viem ze je to nezdrave a moze sa z toho pribrat na spat ale naozaj je to surne.

Potrebujem schudnut hlavne z bokov a stehien a brucha tiez. Na cvicenie avsak nemam momentalne cas, iba doma pre seba par cvikov vecer.

A preto potrebujem poradit AKO schudnut co pomoze. Ja som si vsimla ze ked pijem kavu niesom az tak hladna a zaludok sa plni. Dalo by sa to tak ze by som kavou zahanala hlad ?

Dakujem za rady !

Luckatucka

elisabeth_ : kolko si po tej drastickej diete pribrala naspat,ked si zacala normalne jest.Lebo nepredpokladam,ze sa takto vydrzi clovek stravovat do konca zivota.

potridsiatke

elisabeth, tak na toto by som sa dala, potrebujem dať dole aspoň tých 10 kg, je to dobrý typ, ale s tou kávou by ma to zaujímalo, či má význam si ňou zaplňať žalúdok a popri tých jogurtoch, bude to dobré???

elisabeth_

no ja ti poradím. prišla si si predsa po radu a nie aby sme ta odhovarali. Ja som schudla tak, že som jedla a teda aj jem takto :
ranajky- jogurt-nizkotucny
obed: nizkotucny tvaroh
Večra: zelenina
ked som bola fakt že hladna tak som si dala dake jablko, alebo zeleninu a veeela som pila. možes jest napriklad aj chude maso-ryby alebo kura ale ja som jedla len varene alebo robene na pare s bylinkami alebo ešte som si robila sojove kocky v zakladnej priprave a jedla som si ich ciste alebo s trochou cinskej kapusty
olej,tuk,cukor,bielu muku nejem vobec.. teda pecivo všeobecne
schudla som takto asi 10kg a slo to rychlo len treba vydrzat:) drastak

Luckatucka

Si baletka alebo chces byt baletkou?Kamoska je baletka je to drina a neustale odriekanie si,je velmiiiiiiiiiiiii stihla,vyzera anorekticky a navstevuje psychologa.Tak neviem ci je to spravne rozhodnutie ak nie si prirodzene vychudnuta.

Carellova

Kvoli baletu !
Ale ja mam velmi velmi velke boky a tucne stehna ta postava je nesumerna a v tvari som baculata ....

Ja sa nedokazem pozret do zrkadla !